fam.Groenendijk 15
BEKIJK
ONS WERK
NEEM CONTACT MET ONS OP

Ons werk

Voor het creëren van de maatwerk keuken hebben we gewerkt met natuurlijke kleuren zoals groene tinten en industriële stalen details. Het rek/de afzuigkap gemaakt van staal boven het kookeiland is een ware eye catcher én ook nog eens functioneel. De bar en het tafelblad zijn gemaakt van massief bamboe hout om het een extra natuurlijke touch te geven.

Project:
Woning – Amsterdam

Datum:

Team:

Een prachtig samengesteld interieur, gecreëerd in samenwerking met de opdrachtgever. De donkere, wenge keuken zorgt voor een warme uitstraling in het moderne geheel. Het strakke, naadloze keukenblad loopt over in de lange eettafel, die zeer uitnodigend is om lang te natafelen met familie en vrienden. De finishing touch is industrieel.

Project:
Woning – Naaldwijk

Datum:
07-03-2018

Team:

Voor FG Okonomiyaki Bar hebben we de bar en het kook gedeelte ingericht. Tevens hebben we de gehele indeling gemaakt. Wat is het eindresultaat geworden. Bekijk het project van deze Japanse pancake & streetfood bar.

Project:
FG Okonomiyaki Bar
Periode:

Team:
fam Groenendijk

Robuuste materialen, als metaal en sfeervol hout, gecombineerd met efficiëntie staan centraal binnen dit moderne interieur. De wereldkast oogt als levend schilderij, dat met enkele herindelingen van bijvoorbeeld beelden en schilderijtjes iedere keer weer een andere uitstraling kan bieden. Bovendien bevat de kast spots die de favoriete stukken uitlichten.

Project:
Robuuste materialen
Periode:

Team:

Ruimte en openheid, gecombineerd met de juiste meubels zorgen voor een mooi interieur. Door een combinatie van zwevend meubilair, lichte kleuren en veel licht is er een open interieur ontwikkeld.

Project:
Ruimte en openheid
Periode:

Team:

Archief