Vincent

Interieurbouwer en eigenaar

Ik wilde vroeger altijd brandweerman worden. Geen idee waar dat vandaan kwam. Maar dat leek me altijd heel tof! Ik heb toch de opleiding tot timmerman gedaan en daarnaast ben altijd bezig geweest met mijn grootste hobby: muziek. Zou het in de familie zitten denk je?

Die hobby begon serieuzer te worden toen ik daadwerkelijk ook naar clubs toe ging om daar te draaien. Onder m’n eigen dj naam draaide ik in kleinere, tot steeds groter wordende clubs en werkte nog steeds als timmerman/meubelmaker

Maar voordat ik het wist stond ik voor 50.000 man te draaien en vloog ik naar Ibiza om daar tijdens de catamaran feesten te draaien op verschillende privé stranden. Echt een droom die uit kwam.

Waarom ben je dan nu meubelmaker zou je denken? Nou dat ga ik je vertellen. Na een paar flinke negatieve ervaringen te hebben gehad met managers, was ik zo klaar met de ‘show wereld, dat ik simpelweg besloot om te stoppen. Ik heb toen besloten om het draaien op de achtergrond te zetten en me te gaan richten op wat ik nu doe.

Mijn vader had ondertussen een succesvol interieurbouw bedrijf opgericht en kon alle hulp gebruiken die hij kon krijgen. En ik kon mijn creativiteit er goed in kwijt. In feite is het maken van interieurstukken ook een soort show. Je bouwt iets waar je mensen blij mee maakt. Het is intiem. Je komt bij mensen over de vloer en hebt veel persoonlijk contact. Dat is wat mij elke dag vrolijk maakt. Iets tofs creëren waar anderen een groot gedeelte van hun leven van kunnen genieten. Daar kom ik nu elke dag met plezier m’n bed voor uit!

Waar ik graag naar luister