Wil je een keuken op maat laten maken?

Jouw keuken op maat

Jouw keuken … De plek waar je elke ochtend je ontbijt maakt en in de avond jezelf regelmatig uitslooft. De plek waar je voor je gasten en jezelf een glas wijn inschenkt. Dé plek waar het genieten begint…

Keukens zijn heel persoonlijk en zijn er in alle soorten en maten. Van landelijk tot aan design en van modern tot aan industrieel. Maar hoe kun je precies de keuken krijgen die je wilt? En hoe werkt het samenstellen van een keuken op maat? Dat gaan we je helemaal duidelijk maken.

Hoe werkt het samenstellen van een keuken op maat?

Een nieuwe keuken begint altijd met het verzamelen van zoveel mogelijk inspiratie. Dat kunnen afbeeldingen zijn, maar ook materialen. Neem gerust alles mee dat je inspireert. Moodboards, stukken hout, stukken metaal. Als het maar door de deur past ;-).

Samen kijken we tijdens een eerste gesprek naar alles wat je hebt meegenomen en willen we precies weten hoe de keuken van jouw dromen eruit ziet. In tegenstelling tot keukenwinkels kunnen wij precies namaken wat jij ons laat zien. Tot op de detail nauwkeurig en met alle apparatuur die jij wenst. Van afzuiginstallaties tot een wijnkoeler. Van elk merk. Bora, Quooker Bosch of Siemens.

 

We gaan kijken hoelang we ermee bezig zijn

Als je al je wensen hebt doorgegeven en we alle materialen hebben gezien, gaan we aan de slag met een voorstel. We berekenen wat de materialen kosten en hoelang we bezig zijn met het maken van jouw droomkeuken. Als we hier klaar mee zijn, bellen we je op en nodigen we je uit om bij ons in het atelier het voorstel door te nemen.

“Moet ik alweer naar jullie toekomen?” Ja, dat klopt. En dat komt door het feit dat er bij een keuken op maat altijd meer uitleg komt kijken dan je zou denken. En dat willen we natuurlijk wel zo grondig mogelijk kunnen doen.

We gaan je keuken maken en jij mag komen kijken

Als je het voorstel accepteert is het tijd om alles op te meten, het zaagsel te laten vliegen en de boor te laten draaien. De beitels gaan uit het vet en we trekken ons werkpak aan. Wil je komen kijken? Dat mag als we bijna klaar zijn, maar ook als we er net mee gaan beginnen. Je kan altijd ons atelier inlopen. De deur staat open.

Wanneer heb je tijd? Dan komen we een keer bij jou langs!

Aan het eind draaien we de rollen om. Als je keuken klaar is, komen we met de bus naar jou toe om alles neer te zetten. Een spannend moment, want dan zie je eindelijk hoe je keuken eruit ziet naast de rest van je interieur. Een gegarandeerd plezier momentje waar ook wij elke keer blij van worden.

Weet je nog niet welke keuken je mooi vindt?

Een stijlvolle keuken, is een keuken die perfect aansluit bij de rest van je woning. Omdat er duizenden verschillende ontwerpen zijn, lijkt het uitzoeken van een keuken makkelijk, maar dat is het juist niet.

Soms is er simpelweg te veel keuze. Dan is het moeilijk om nu de juiste beslissing te maken, waar je over 10 jaar ook nog blij mee bent. Daarom kun je het ook aan ons overlaten.

Omdat wij al sinds 1976, keukens en complete interieurs op maat maken, hebben wij aan een half woord genoeg. We komen met nieuwe ideeën en weten altijd te verrassen. Of je de keuken van je dromen nu zelf samenstelt, of wij verrassen je met een idee … Onze handen jeuken altijd om ermee aan de slag te gaan!

Et voilà. 

Een keuken waar je elke dag met plezier naar kijkt. Het plaatje van Pinterest staat ineens bij jou thuis. Iets waar je elke dag weer blij van wordt en waar je jaren van kunt genieten. Heb je er al zin in?

Neem contact met ons op

Of was je op zoek naar:

Meubels op maat