Nike

Interieurbouwer

Vincent was altijd al een vriend van mij en mijn vader was bevriend met François. Zo is het balletje eigenlijk gaan rollen.

Vincent en François kregen het samen zo druk, dat ze opzoek waren naar ondersteuning. En dat kwam mij perfect uit, want vroeger droomde ik al om meubels te maken en interieurs te bouwen.

Die droom heeft eigenlijk nooit vervolg gekregen wegens privéomstandigheden. Maar toen de kans zich voordeed, heb ik die met beide handen aangenomen. En als je ergens snel leert, dan is wel het bij François en Vincent.

Het mooie van interieurbouw/meubels maken, is dat elke dag anders is. Je bouwt met alleen wat materialen en gereedschappen iets van de grond af op. Elk meubel- of interieurstuk dat ik maak voor een klant, koester ik – tot ik het bij de klant monteer – alsof het mijn eigen kindje is. Dat gevoel kan ik bijna niet uitleggen en is onbetaalbaar.

Ik ben daarom ook trots op alles wat we maken. Van een klein kastje tot een grote keuken en een compleet interieur. Samen met de klant, laten we hun dromen uitkomen. Zo voelt dat echt voor mij.

Waar ik graag naar luister