François

Chef interieurbouw en eigenaar

Geef me een afbeelding en ik kan je precies vertellen welk hout er gebruikt is, hoe ik het zou maken en hoe lang dat duurt. Serieus, ik hou wel van een uitdaging.

Sinds mijn vijftiende draait heel mijn leven namelijk al om ontwerpen, maken en plaatsen van interieuroplossingen. En dat vind ik nog steeds geweldig om te doen. Droomkeukens die mensen direct van Pinterest plukken, het interieur van luxe jachten, inloopkasten en terrassen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is wel eens langs mijn handen gekomen.

Ik houd van mensen waar ik energie van krijg. Mensen die met hun enthousiasme mij aan weten te steken. Voor spontaniteit reserveer ik daarom altijd tijd. Je kunt hier zo de werkplaats binnen lopen. Dan krijg je van mij een bak koffie en kunnen we uren praten over muziek, eten of het weer. En als je ook van blues, jazz en rock en roll houdt, ben je helemaal m’n vriend. M’n playlist kan altijd wat extra platen gebruiken ;-).

Als ik niet aan het werk ben en het weer het toelaat, rijd ik graag met m’n Harley. Citytrips of zelfs op vakantie. De motor starten, naar het zuiden rijden, stoppen waar het leuk is en genieten van de omgeving. Niks van te voren plannen, gewoon spontaan op pad. Dan kom je de leukste dingen tegen.

Waar ik graag naar luister