Wil je een meubel op maat laten maken?

Dit is hoe het werkt!

Als je een interieurstuk op maat wilt laten maken, heb je meestal een scherp oog voor detail, houd je van mooie spullen en heb je een uitgesproken smaak. Een smaak die veel verder gaat dan het standaard interieur in woonwinkels.

Maar … de kans is groot dat je nog nooit een interieurstuk op maat hebt laten maken. Hoe werkt dat dan? Wat kun je verwachten? En wat verwachten wij van jou? Dat gaan we je helemaal duidelijk maken.

Wat wil je laten maken?

Heb je altijd gedroomd van een complete inloopkast? Of wil je een hele nieuwe keuken? Onze handen beginnen al te jeuken.

De eerste stap is om ons simpelweg te laten weten wat je door ons wilt laten maken, en wat hier de afmetingen (ongeveer) van zijn. Dat kan je doen door te bellen of te mailen.

Als we de telefoon niet horen rinkelen, komt dat waarschijnlijk omdat we aan het zagen of schuren zijn. Als je niet direct iemand hoeft te spreken, is mailen daarom beter. We reageren altijd binnen één werkdag.

Bepaal wat jij mooi vindt.

Sommige mensen weten precies wat ze willen, tot in het kleinste detail. De lades moeten soft close dicht gaan, de binnen planken moeten van eikenhout zijn en het geheel moet gespoten worden in hoogglans verf.

Het is natuurlijk fijn voor ons, als jij precies weet wat je wilt. Maar het komt in de praktijk bijna nooit voor. In de meeste gevallen nodigen wij je daarom bij ons in het atelier uit, om van gedachten te wisselen over jouw interieurstuk.

Dit doen we door samen te kijken naar foto’s of video’s die je hebt verzameld. Of door simpelweg naar jouw wensen te luisteren. Neem gerust alle materialen mee die je inspireren. Moodboards, stukken hout, stukken metaal. Als het maar door de deur past ;-).

We zijn er zolang mee bezig.

Nadat we precies weten wat je wilt, wat je mooi vindt en wat de afmetingen ervan zijn, gaan we met jouw voorstel aan de slag.

We berekenen hoeveel materialen we nodig hebben en hoelang het duurt voordat jij je creatie met trots aan iedereen kunt laten zien. Als we hier klaar mee zijn, bellen we je op en nodigen we je uit om bij ons in het atelier de offerte door te nemen.

“Moet ik alweer naar jullie toekomen?” Ja, dat klopt. En dat komt door het feit dat er bij interieur op maat altijd meer uitleg komt kijken dan je zou denken. En dat willen we natuurlijk wel zo goed mogelijk kunnen doen. Onze koffie is een kleine verzachter. Drink ervan zoveel je wilt.

We gaan je interieurstuk maken en jij mag komen kijken.

Het is tijd om het zaagsel te laten vliegen, om de boor te laten draaien. De beitels gaan uit het vet en we trekken ons werkpak aan. Wil je komen kijken? Dat mag als we bijna klaar zijn, maar ook als we er net mee gaan beginnen. Je kan altijd ons atelier in lopen. De deur staat open.

Wanneer heb je tijd? Dan komen we een keer bij jou langs!

Aan het einde draaien we de rollen om. Als je interieurstuk klaar is, komen we met de bus naar jou toe om alles in elkaar te zetten. Een spannend moment, want dan zie je eindelijk hoe je meubel eruit ziet naast de rest van je interieur. Een gegarandeerd pleziermomentje waar ook wij elke keer blij van worden.

Et voilà. 

Een interieur waar je elke dag met plezier naar kijkt. Het plaatje van Pinterest staat ineens bij jou thuis. Iets waar je elke dag weer blij van wordt en waar je jaren van kunt genieten. Heb je er al zin in?

Neem contact met ons op

Of was je op zoek naar:

Keuken op maat?