Jan

Interieurbouwer

Onze Jan uit Rotterdam is al sinds zijn 25e werkzaam als interieurbouwer/meubelmaker. Het is één van zijn vele passies naast het bezoeken van musea, het lezen van sciencefictionboeken, biografieën en het luisteren van muziek.

Dat laatste doet hij zowel op concerten als met behulp van een goede geluidsinstallatie. “Muziek uit een telefoon of laptop kan ik echt niet aanhoren”.

Een echte purist dus met een uiteenlopende muzieksmaak. Want jazz, disco, heavy metal en zelfs operamuziek zijn stijlen waar hij echt van kan genieten. Met zijn uiteenlopende muzieksmaak, gaat hij onze Atelier 19 playlist vast nog veel verder aanvullen!

Jan verslindt boeken. Per maand leest hij er gemakkelijk twee weg. En met zijn museumjaarkaart, is hij ook minimaal 1 keer per maand in een museum te vinden. Kunst en cultuur eet hij dus als ontbijt.

Vraag hem ook eens over zijn sokken-verzameling. Onder zijn werkkleding draagt hij namelijk de meest kleurrijke en uiteenlopende exemplaren. Zo heeft hij ze met sushi’s, badeendjes en tompoucen erop. Welke zijn favoriete paar is? Daar kan hij echt niet tussen kiezen. Als het maar vrolijkheid uitstraalt!

Waar ik graag naar luister