Frisse warme keuken met kookeiland en houten accenten in 's-Gravenhage

FAMILIE BUIJSMAN

Voor een woning in ‘s-Gravenhage hebben wij deze keuken mogen bouwen. Door het materiaalgebruik van deze keuken, is het een keuken geworden die tijdloos is en daardoor ook goed te stijlen valt. Een allemansvriend met een eigentijdse uitstraling. Het witte kookeiland contrasteert mooi met de houtlook keukenkasten, waar de ingebouwde ovens en het koffieapparaat weer mooi afsteken met het hout. Een rustig en harmonieus geheel dat perfect aangevuld wordt met natuurlijk licht dat door houten shutters naar binnen schijnt.

“Het tafelblad? Dat mag van ons weg”

“Het tafelblad? Dat mag van ons weg”. Dit zijn de letterlijke woorden die de familie Buijsman tegen ons zei toen we begonnen met dit project. Maar waarom zou je een mooie eikenhouten tafel wegdoen als je het naadloos in je interieur kan verwerken? Samen met de familie Buijsman bedachten we daarom een ontwerp om de robuuste eikenhouten tafel opnieuw onderdeel te laten worden van hun keuken. 

De uitwerking is een kookeiland geworden dat zonder tussenruimte overloopt in het ‘eetgedeelte’. Tijdens het koken, kan de familie nu koken en de dag met elkaar doornemen. Allemaal in dezelfde ruimte.

Matchende tv meubel en dressoir kast

Met de stijl van de keuken: zwart wit en hout als uitgangspunt mochten wij ook een dressoir kast realiseren voorzien van alle gemakken, hierin zijn diverse stroompunten overgezet op de achterwanden van de kasten waardoor ook alle losse apparaten zoals ipads en dergelijke weggeborgen kunnen worden.

Het TV meubel in de woning is gebouwd door de vader van mevrouw Buijsman en stond eerst aan de andere zijde van de kamer, tijdens de complete verbouwing hebben wij dan ook zorgvuldig dit meesterwerk gedemonteerd en vervolgens verplaatst. We vonden het fijn dat we het vertrouwen hebben gekregen een meubel als deze, met een hoop persoonlijke waarde te mogen aanpassen.

Complete verbouwing.

Naast alle maatwerk onderdelen in de woning hebben wij ook de werkzaamheden betreft de nieuwe vloer, elektra voorzieningen, leidingwerk, behang en stuc en schilderwerkzaamheden op ons genomen.

De familie Buijsman is hierin dan ook compleet ontzorgt en de planning sloot naadloos op elkaar aan. We werken dan ook met zeer talentvolle specialisten in hun expertise samen en creëren zo een waar team om de complete verbouwing te kunnen overzien.

Weggewerkte stopcontacten aan weerskanten van de keuken

Een keuken hoort zowel functioneel als esthetisch te zijn. Zichtbare stopcontacten in de keuken kunnen daarom afbreuk doen aan de totaalbeleving van de keuken. Daarom maakten wij een oplossing aan weerskanten van het kookeiland die het mogelijk maakt om stopcontacten te verbergen wanneer deze niet gebruikt worden. Het is een mooie ‘nice-to-have’ die deze keuken uniek maakt.

Wat hebben we gemaakt:
Keuken
  • Tafel
  • Kasten
  • Tv meubel

Van welk interieur zou jij elke dag kunnen genieten?
Laat het ons weten en we gaan er samen mee aan de slag!

Neem contact met ons op