Slaapkamer met slimme opbergmogelijkheden in een complete zwarte look

FAMILIE VAN GORSEL

Voor het luxe penthouse van de heer van Gorsel hebben wij deze complete slaapkamer op maat mogen maken. Want naast het mooie uitzicht wilde hij ook graag een slaapkamer met veel slimme opbergmogelijkheden. En dat is dan ook goed gelukt!

Garderobekasten tot en met het plafond

“Ik wil graag kasten tot en met het plafond’’, zei hij tijdens ons eerste gesprek. Want hiervoor kwam hij altijd opbergruimte te kort of waren de standaard kasten niet ideaal voor het opbergen van zijn kleding en schoenen. Daarom hebben wij in het ontwerp rekening gehouden met het maken van veel slimme opbergoplossingen voor onder andere: de jassen, colberts, pantalons, schoenen en horloges.

De kasten en de wanden zijn in een zwarte nervenpatroon afgewerkt. En om de kasten een nog luxueuzere look and feel te geven, is er verlichting in én onder de garderobekasten verwerkt.

Op maat gemaakt ‘zwevend’ bed met bijpassende nachtkastjes

De slimme opbergoplossingen hebben we ook in het op maat gemaakte bed verwerkt. En om het zwevend effect van het bed beter op te laten vallen, is er verlichting onder het bed aangebracht. Daarnaast zijn er ook nachtkastjes in de wanden van de slaapkamer gemaakt. Zo zijn de zwevende nachtkastjes in de wand geïntegreerd, staan ze niet in de weg en worden de losse meubelen gevormd tot een harmonieus geheel.

Kamerlange scheidingswand met twee softclose deuren

Naast alle maatwerk meubelen in de slaapkamer hebben wij ook een kamerlange scheidingswand met twee softclose deuren gemaakt. Uiteraard in dezelfde stijl als de kamer waarbij de verlichting ook weer terugkomt. De twee ruimtes lopen dan naadloos in elkaar.

Meneer van Gorsel heeft zich geen zorgen hoeven maken dankzij onze volledige service; alles was tot in de puntjes gepland en de onderdelen sloten perfect op elkaar aan.

Een oase van rust in een drukke stad

Wanneer je de softclose deur opent, stap je in een oase van rust in een drukke stad. Naast het prachtige uitzicht over Rotterdam zie je ook de maatwerk meubelen die samen een geheel vormen.

De garderobekasten, de schoenenkast, het bed en de zitplek vormen samen één geheel waar je na een lange dag heerlijk je ogen kan sluiten. En in de ochtend je dag weer mag starten.

Wat hebben we gemaakt:
Slaapkamer
  • Bed
  • Kledingkast
  • Schoenenkast
  • Nachtkastjes
  • Kamerlange scheidingswand

Van welk interieur zou jij elke dag kunnen genieten?
Laat het ons weten en we gaan er samen mee aan de slag!

Neem contact met ons op