Zwarte keuken met een ovaal keukeneiland en bijpassende kasten

FAMILIE VAN GORSEL

Voor familie van Dongen hebben we een complete zwarte keuken met een ovaal kookeiland op maat gemaakt. De familie wilde graag een keuken waar zij uitgebreid konden koken, die ruim oogt en veel opbergmogelijkheden heeft.

Ook mochten wij een tv-meubel en een kast voor hun koffie en whisky accessoires maken.

Ovaal kookeiland met houten afwerking, wit keukenblad en een zwarte kraan met bijpassende wasbak

De familie wilde graag een uniek kookeiland. ‘’Alles behalve zo’n typische rechthoek in het midden” zei het stel tijdens ons kennismakingsgesprek. Daarom is er gekozen voor een ovaal kookeiland dat contrasteert met de donkere achterwand.

De houten latten en het witte natuursteen keukenblad sluit dan ook perfect aan bij de wensen en eisen van de familie van Dongen. En de bijpassende zwarte kraan en wasbak maken het eiland af.

Zwarte keuken achterwand, koperbruine tegels en veel opbergmogelijkheden

De familie wilde alles behalve een standaard keuken die je in elke keukenzaak kunt kopen. Dus naast het kookeiland heeft de familie zelf ook een achterwand gemaakt met koperbruine tegels. Om de kleur van de tegels goed op te laten vallen is er ook een LED strip geplaatst. Toen kwam de koperen kleur echt goed tot zijn recht. Ook is ervoor gekozen om dezelfde natuursteen keukenblad in deze ruimte te gebruiken.

‘’Geen afzuigkap! Dat vinden wij zo lelijk” zei het stel in koor. Daarom is er ook een elektrische kookplaat met geïntegreerde afzuiging geplaatst. In de achterwand zijn ook keukeninbouwapparatuur geplaatst zoals een magnetron en een oven. En daarnaast ook greeploze keukenkasten voor veel opbergruimte.

TV-meubel met inbouw mist openhaard voor een sfeervolle ruimte

Naast de maatwerk keuken hebben wij ook een tv-meubel voor de familie gemaakt. Zij wilde graag dat de televisie in de kast is verwerkt waardoor hij minder opvalt. Ook wilde ze altijd al een waterdamphaard omdat dit een echt sfeermaker is. En omdat zij graag een wijntje lusten, wilde zij ook graag een kast – wat aan de tv-meubel aansluit – voor hun favoriete wijn, glazen en accessoires.

‘’Een koffiekast waar we s’ ochtends ons bakkie kunnen zetten’’

Ook mochten wij voor het gezin een koffiekast in dezelfde stijl als de tv-meubel maken. In de kast hebben wij een kleine zwarte kraan en wasbak gemaakt zodat zij hun koffiezetapparaat eenvoudig kunnen bijvullen.

Samen vormen het kookeiland, de tv-meubel en de koffiekast een geheel waar het stel nog jarenlang van mag genieten.

Wat hebben we gemaakt:
Woonkamer en keuken
  • Kast
  • TV meubel
  • Keuken met kookeiland

Van welk interieur zou jij elke dag kunnen genieten?
Laat het ons weten en we gaan er samen mee aan de slag!

Neem contact met ons op