Luxe keuken met keukenbar in een industriële stijl

FAMILIE JENSEN

Voor de familie Jensen realiseerden wij deze maatwerk keuken, een ware culinaire droom voor de thuiskok. Naast de wens voor een eigentijdse uitstraling, verlangden zij naar een ruimte met zowel functionaliteit als stijl. Het resultaat is een harmonieuze combinatie van design en comfort. Perfect voor het hele gezin.

Koperbruine tegels als eye-catcher

De koperbruine tegels stelen echt de show. Deze glanzende blikvangers voegen een warme, luxueuze gloed toe, die de strakke lijnen van de donkere maatwerk kasten complimenteert. Een unieke keuze die de ruimte een onvergetelijke charme verleent.

Ook hebben zij hier twee wandplanken met led strips gemonteerd, zodat er ook ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat genoeg licht is. In de achterwand hebben we ook een zwarte kraan en wasbak geplaatst. En hebben ze een prominente plek voor hun favoriete keukenmachine.

Bij de andere wand hebben wij hetzelfde uitgevoerd zodat zij plek hebben voor hun koffiezetapparaat, verschillende glazen en drankflessen.

Keukenkast van de vloer tot en met het plafond

“We willen graag kasten van de vloer tot en met het plafond’’, zei mevrouw Jensen tijdens ons gesprek. Want in de keuken van hun oude woning hadden ze altijd ruimte te kort om hun keukenmachines, borden, bestek en glazen op te bergen.

De kasten zijn in een zwart nervenpatroon afgewerkt om de verlangde luxe stijl perfect te laten passen bij de koperbruine tegels.

Kookeiland met zitruimte voor quality time in de ochtend

Het stel houdt ervan om samen met hun kinderen in de ochtend te ontbijten. Daarom hebben wij in het ontwerp een kookeiland met een zitruimte verwerkt. En als de kids in bed liggen, is het natuurlijk een heerlijke plek om samen of in je eentje de dag af te sluiten met een glaasje Bordeaux.

Het kookeiland heeft een zwarte marmeren keukenblad en veel slimme opbergoplossingen. En net als bij de keukenachterwand is er LED verlichting in de lades verwerkt voor extra beleving wanneer je er een opent.

De ruimte van de keuken afgescheiden met twee op maat gemaakte kasten

De klant wilde graag de keuken en de woonkamer van elkaar gescheiden houden. Daarom hebben wij twee maatwerk vakkenkasten gemaakt die de woonkamer en keuken van elkaar scheiden zonder dat dit abrupt aanvoelt.

Wij hebben meneer en mevrouw Jensen tijdens het gehele project up-to-date gehouden.

Wat hebben we gemaakt:
Kasten en keuken
  • Vakkenkasten
  • Keuken met kookeiland

Van welk interieur zou jij elke dag kunnen genieten?
Laat het ons weten en we gaan er samen mee aan de slag!

Neem contact met ons op