Vrijblijvende offerte aanvragen

Maatwerk keuken: van ontwerp tot montage

Wij maken al sinds 1976 maatwerk keukens. Onze keukens vallen niet alleen op maar zijn ook functioneel. En ze gaan jaren mee omdat de gebruikte materialen duurzaam zijn. Naast een mooi en functioneel design, kunnen we ook je keukenapparatuur wensen realiseren. Van een systeem met twee ovens tot een wijnklimaatkast. Wij zorgen ervoor dat de keuken van je dromen wordt gerealiseerd.

Wil je ook een exclusieve keuken die perfect aansluit op je wensen en behoeften? De keuken van je dromen vind je niet in een woonwinkel of warenhuis. Maar wij kunnen hem wel voor je maken.

Jouw maatwerk keuken kwalitatief en duurzaam gemaakt.

Als keukenbouwers begrijpen we dat je een keuken wilt die naadloos op al je interieur wensen aansluit. De materialen moeten van goede kwaliteit zijn, zodat je er jarenlang van kunt genieten. Wij lichten ons maatwerk nog even aan je toe.

Maatwerk voor je droomkeuken

Van ontwerp tot montage. Wij zorgen ervoor dat heel het proces vloeiend verloopt. Dit doen we voor, tijdens en na het opleveren van je keuken. Tijdens ons eerste gesprek bespreken we samen je ideeën en wensen. Want wij maken graag unieke maatwerk producten. Van complete op maat gemaakte keukens tot maatkasten. Hiervoor nodigen we je graag uit bij ons op locatie in Hillegersberg, in Rotterdam. Wij laten je graag ons moderne atelier zien omdat we houden van korte lijnen en persoonlijk contact.

Wil je een Klimaatkast? Een systeem met twee ovens? Een kookeiland met luxe bar? Wij regelen het. Al je wensen nemen we mee in het ontwerp. En we kunnen je ook van advies voorzien. Door de jaren heen hebben we verschillende keukens opgeleverd en hebben net als jij een voorliefde voor stijlvol design.

Wij helpen je met het bepalen van de juiste materialen en apparatuur, tot het kiezen van de juiste styling. Ook als je een minder grote ruimte hebt, kunnen wij je adviseren. Door kastjes tot het plafond en carrouselsystemen in de hoeken kunnen we ook voor ‘kleine’ ruimtes, mooie en efficiënte maatwerk keukens maken.

Witte maatwerk keukens

Duurzaamheid waar je jarenlang van kan genieten

Maatwerk keukens zijn meer dan alleen design. Het gaat ook om duurzaamheid. Door te kiezen voor kwalitatieve en duurzame materialen kan je tientallen jaren genieten van je keuken. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes. Ook adviseren we je welke soorten materialen je het beste kunt kiezen die passen bij de stijl van de keuken die je voor ogen hebt.

Wist je dat we zelfs door een foto te bekijken, precies kunnen zien wat voor soort materiaal er is gebruikt? Tijdens ons gesprek over het ontwerp kan je verschillende foto’s en andere voorbeelden meenemen. Van een keuken die je ergens tegen kwam op het internet tot tientallen Pinterest pins. Wij bekijken ze graag en op die manier kunnen we goed zien wat je wel en niet wilt in keuken van je dromen.

Landelijke stijl maatwerk keukens
Hoogglans witte maatwerk keukens

Kwaliteit van de beste merken

Van van AEG tot Gaggenau. Iedereen heeft zijn eigen voorkeursmerken. Daarom kunnen we de bekendste merken apparatuur voor je keuken inkopen omdat we direct contact hebben met de leveranciers. Wij kunnen onder andere koelkasten, vaatwassers, ovens, kranen en spoelbakken voor je bestellen. Denk hierbij aan merken als AEG, Bora, Bosch, Grohe, Miele, Pelgrim, Quooker, Reginox, Siemens en Zanussi. 

Huiselijke maatwerk keukens
stoere maatwerk keukens
zwarte hoogglans keuken
landelijke maatwerk keukens laten maken
Maatwerk keuken met warmteplaat
Maatwerk keuken met wijnkoeler
Huiselijke maatwerk keukens
stoere maatwerk keukens
zwarte hoogglans keuken
landelijke maatwerk keukens laten maken
Maatwerk keuken met warmteplaat
Maatwerk keuken met wijnkoeler
Robuuste maatwerk keukens

Maatwerk keukens in verschillende stijlen

Van moderne tot landelijke keukens. Als liefhebbers van design begrijpen we dat iedereen zijn eigen stijl heeft. Dus ook jij hebt een unieke stijl. De stijlen die het vaakst voorkomen leggen we kort aan je uit.

Weet je al precies wat je wilt? Vraag dan direct een offerte aan. Als je het nog niet zeker weet kun je de verschillende stijlen van keukens gebruiken als inspiratie voor je eigen droomkeuken.

Moderne keukens

Hou je van symmetrie, rigide lijnen en een egale afwerking? Dan is een moderne maatwerk keuken helemaal jouw stijl. Het strakke design en moderne apparatuur zorgen ervoor dat je de keuken van de toekomst in huis krijgt.

Moderne keukens zijn vaak in hoogglans uitgevoerd, waardoor de strakke lijnen goed naar voren komen. Kies je voor een hoogglans op maat gemaakte keuken van onze keukenbouwers? Dan kies je voor een keuken die jarenlang meegaat en onderhoudsvrij is.

Wil je een greeploze keuken? Ook dat kunnen we voor je maken. Greeploze kastjes passen perfect in moderne keukens. Hou je van minimalistisch en strak? Dan vinkt een moderne keuken alle vakjes voor je af. Van Hoogglans en strakke lijnen tot een minimaliste greeploze keuken met moderne apparatuur. Zie je het al voor je? 

maatwerk keuken laten maken door atelier 19
Klassieke maatwerk keukens

Landelijke keukens

Hou je van authentiek en robuuste materialen? Dan zijn landelijke maatwerk keukens perfect voor jou. De natuurlijke en sterke materialen zorgen ervoor dat je kwaliteit ervaart en je direct welkom voelt.

Onze keukenbouwers adviseren je graag over materialen en de vorm van je keuken. Ga je voor een kookeiland of voor een u-vormige keuken? En ga je voor een witte keuken met een zwart marmer blad of toch voor de natuurlijke warme kleur van het hout? Wij denken graag met je mee over het gebruik van materialen maar ook over de keukenopstelling.

Landelijke keukens staan bekend om natuurlijke en duurzame producten die tijdloos zijn. Welke materialen kies jij? Hout en marmer? Of ga je toch liever voor hardsteen of graniet?

Het gevoel van thuiskomen krijg je snel door landelijke keukenstijlen. Dit komt door de warme kleurtinten die dit gevoel creëren. Mede zien we vaak natuurlijke producten terug komen, maar je kan uiteraard ook voor iets gedurfders gaan.

Ook goede kwaliteit apparatuur is belangrijk bij landelijke keukens. Van een wijnklimaatkast tot vaatwassen en van een dubbele oven tot 6-pits fornuis. Onze keukenbouwers zorgen ervoor dat je jarenlang kunt genieten van je landelijke maatwerk keuken.

De werkwijze van Atelier 19 voor het maken van maatwerk keukens

Wil je weten hoe we aan de slag gaan als we jouw maatwerk keuken mogen maken? Lees dan onze werkwijze!

  • Je bent van harte welkom in ons Atelier voor een kopje koffie of thee. Samen bespreken we alle foto’s, Pinterest pins, de plattegrond, je wensen en ideeën. Uiteraard denken we graag met je mee door goed advies te geven over de keuken van je dromen. Weinig tijd? Dan mag je dit ons natuurlijk ook mailen.
  • Na ons eerste gesprek, hebben we een goed beeld wat je wensen zijn. Dit vertalen wij naar een ontwerp, en bespreken we samen met jou.
  • Tijdens ons gesprek over het ontwerp kunnen we de puntjes op de i gaan zetten. We bespreken de materiaalkeuze,welke apparaten je graag wilt en de planning. Ben je niet helemaal tevreden over het ontwerp? Dan passen we het ontwerp opnieuw aan, want wij willen dat je 100% tevreden bent.
  • Meten is weten. En daarom meten wij de precieze afmetingen voor je maatwerk keuken op. Wij komen dan bij je langs om alles tot op de millimeter op te meten. Na het meten kunnen de keukenbouwers aan de slag met je keuken.
  • Ja, onze keukenbouwers gaan voor je aan de slag. Tijdens het maatwerk proces ben je welkom in ons atelier. Je kan dan precies zien hoe we jouw maatwerk keuken maken.
  • Na het maken van de losse onderdelen voor je keuken, komen we naar je toe om de keuken bij jou thuis te monteren. Je ziet dan hoe losse elementen je droomkeuken vormen.
  • Na het monteren doen we een kritische controle. Tijdens de controle bekijken we alle materialen, apparaten en overige onderdelen van de keuken. Want wij gaan pas weg als je 100% tevreden bent.
  • Nu kan je jarenlang genieten van je keuken.
  • Veel plezier en wellicht dat we je in de toekomst ook mogen helpen met een meubel op maat.

Dit zeggen onze klanten over ons

Pam Paulis

Atelier 19 heeft voor ons een keuken geplaatst in ons nieuwe huis. We hebben deze samen met atelier 19 ontworpen en alle apparatuur erbij uitgezocht. Vervolgens is deze met veel aandacht en vakkundigheid gemaakt. Tevens de plaatsing is met oog voor detail gebeurd. Het resultaat is een werkelijk prachtige keuken, van een zeer hoge kwaliteit en geheel naar onze eigen wens. Mooi vakwerk!

Bas Boing

We zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken die door het vierkoppige team van Atelier19 is gebouwd.

 

We vonden het aanvankelijk erg spannend, omdat we niet goed wisten wat ze in werkelijkheid qua kwaliteit zouden afleveren en omdat we ons geld maar één keer konden uitgeven. Ook waren wij in het begin nog erg zoekende naar wat we wilden, met als gevolg dat tekeningen en offertes de nodige keren heen en weer gingen. Ieder mens zou gek geworden zijn, maar Vincent was erg geduldig met ons.

 

De keuken is uiteindelijk prachtig geworden en boven verwachting: van plint tot de bovenkant van de kastjes – alles is strak uitgelijnd en het spuitwerk is prachtig. Kwaliteit is top. We gaan nu met atelier19 een volgende project aan.

Ap van den Arend

Hier een zeer tevreden klant.

 

Het team van Atelier 19 heeft onze keuken aangepakt, die na 25 jaar wel aan een update toe was. Francois kenden wij al van zo’n 20 jaar geleden, toen de keuken verlengd diende te worden – dat ging zo goed, dat we nu meteen contact hebben gezocht.

 

Atelier 19 heeft een compleet nieuwe kast gemaakt, met verspringende dieptes in verband met een verspringing in de muur die meteen zo aan het oog werd onttrokken – hadden we veel eerder moeten doen! Bijna alles moest op maat gemaakt worden, en dan ben je hier aan het goede adres! En natuurlijk is dat wat kostbaarder, maar dat mag dan ook. Een sterrenrestaurant is ook kostbaarder dan een fastfood keten, en een maatpak kostbaarder dan een kostuum uit het rek. Maar bij een keuken is dat nog belangrijker, want een maatpak draag je niet elke dag – een keuken wél!

 

Solide materialen, creatieve oplossingen.. eigen ideeën worden meegenomen, of gewijzigd als de jarenlange ervaring toch prevaleert boven wilde ideeën. En Atelier kwam ook met nuttige suggesties waar wij nooit aan gedacht zouden hebben!
Natuurlijk gaat er af en toe iets mis – dat gebeurt altijd. Geen probleem, het gaat erom hoe je dat oppakt – en dat gebeurt voortvarend.

 

Het nadeel voor Atelier 19 is wel, dat de keuken makkelijk weer 25 jaar mee kan – sorry jongens! maar er komt vast wel weer een ander project tussendoor 😉

Maatwerk keuken laten maken

Wil je weten hoeveel een maatwerk keuken kost?

Wil je weten hoeveel een keuken op maat kost of heb je een vraag over wat de opties zijn voor je toekomstige droomkeuken?

Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerte formulier. Onze keukenbouwers staan voor je klaar!

Klaar om je droominterieur te laten maken?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan