Tijdloze keuken met kookeiland in Kralingen

Familie De Vries

Op basis van afbeeldingen die klanten naar ons doorsturen, maken wij altijd een 3D ontwerp om een keuken te presenteren en te kunnen maken.

In het geval van de familie De Vries liep dat proces anders. Zij hadden namelijk een architect ingehuurd die deze stijlvolle keuken heeft ontworpen. Met een duidelijk beeld van hoe de keuken er uit moest komen te zien, bezocht de familie samen met de architect ons atelier om alle details door te nemen.

Details doornemen en aanpassingen maken

Een aantal zaken die in de tekening van de architect niet praktisch en functioneel waren, hebben wij tijdens een gesprek in ons atelier benoemd en met goedkeuring van de architect en de familie aangepast.

Zwart en wit

Strak, minimalistisch en tijdloos, dat is hoe wij deze keuken van de familie De Vries het beste zouden omschrijven. Door de grote ramen in deze woning schijnt er veel natuurlijk licht de keuken binnen. Dit komt ten goede aan de ruimtelijke beleving. Het gevoel van ruimte wordt nog groter door de witte keukenkasten met deurpanelen van glas die het zonlicht reflecteren.

Aan apparatuur geen gebrek

Het zwarte blad van composiet zorgt ervoor dat de Siemens kookplaat met ingebouwde afzuiginstallatie bijna niet opvalt. Naast de kookplaat gaat ook de donkere Reginox spoelbak compleet op in het grote blad.

Verder is de keuken voorzien van een Quooker Flex, vaatwasser, oven, combi magnetron, koelkast met vriezer en een grote voorraadkast met diepe binnenlades. Een keuken met veel apparatuur en veel opbergruimte.

Wat hebben we gemaakt:
Keuken op maat
  • Keukenkasten op maat
  • Apparatuur geïnstalleerd
  • Zilveren kokend waterkraan

Van welk interieur zou jij elke dag kunnen genieten?
Laat het ons weten en we gaan er samen mee aan de slag!

Neem contact met ons op