Een industrieel en toch warme keuken in Berkel en Rodenrijs

Een industrieel en toch warme keuken in Berkel en Rodenrijs

Familie Postma

De familie Postma gaf ons aan dat ze hun gehele keuken een facelift wilden geven. Dit hield in dat de bestaande keuken volledig verwijderd werd en dat de keukenvloer opnieuw betegeld moest worden, waarna er een compleet nieuwe design op geplaatst mocht worden

Praktisch, open en modern

De keuken die gemaakt werd, moest open en ruim zijn en vooral praktisch blijven.
Daarnaast waren de wensen van de familie dat de keuken uitgerust moest worden met moderne apparatuur.

Goed schoon te houden

We hebben alle fronten en binnenzijden van de kasten in een mooie antraciet kleur uitgevoerd. De eigenschap van deze kleurtint, is dat deze eenvoudig te reinigen is. Op de lage kasten is een mooi 30 mm dik composieten werkblad bevestigd. Ook dit blad is eenvoudig schoon te maken en kan een behoorlijk stootje hebben. Ideaal voor in de keuken.

Contrast door het aanbrengen van hout

Het contrast van het composieten werkblad en de afgewerkte kasten geeft een modern, strak en ruim uiterlijk. Om de keuken niet te kil laten worden, hebben we gebruik gemaakt van eikenhouten accenten zoals de wandplanken en de nis van de hoge kastenwand. Deze laatste is voorzien van een ingefreesde led-strip welke op afstand te dimmen is.

In de keuken is onder andere een zwarte Quooker, een inductie kookplaat met interne afzuiging, een koel-vries combinatie, oven en magnetron ingebouwd. Uiteraard kan ook de vaatwasser niet ontbreken en hebben we onder de spoelbak een afvallade geplaatst.

Wat hebben we gemaakt:
Keuken op maat
  • Keuken op maat
  • Keukenkasten op maat
  • Apparatuur geïnstalleerd
  • Zwarte kokend waterkraan

Van welk interieur zou jij elke dag kunnen genieten?
Laat het ons weten en we gaan er samen mee aan de slag!

Neem contact met ons op