Chique keuken met exotisch detail, breakfast bar en ‘verborgen’ voorraadkast in Capelle

Chique keuken met exotisch detail, breakfast bar en ‘verborgen’ voorraadkast in Capelle

Familie Molenaar

In Capelle aan den IJssel kun je deze chique, ruime, zwarte keuken terugvinden. Deze keuken zit vol detail, verrassingen en unieke materialen. Na een fijn gesprek, en met een aantal afbeeldingen op zak mochten wij de bestaande keuken compleet transformeren. Omdat het gesprek ons veel handvatten had gegevens, bedachten wij al snel welk materiaal het beste bij de gewenste uitstraling zou passen.

Het exotische detail in de keuken op maat

Bij het ontwerpen van keukens wordt er gebruik gemaakt van plaatmateriaal. Om een keuken een specifieke stijl mee te geven, kan het plaatmateriaal opgeleverd worden met verschillende structuren. In keukens wordt er vaak gebruik gemaakt van plaatmateriaal dat de nerven uit echte houten planken nabootst. Maar omdat de familie Molenaar iets unieks wilde, zijn wij verder gaan zoeken. Het resultaat werd een uniek materiaal met een chique leerstructuur. Deze structuur sprak de familie Molenaar aan omdat het dé perfecte knipoog was naar hun andere woningen in verschillende exotische landen. Het was daarom direct een schot in de roos. 

Ledverlichting in de keukenkastjes

Om ook in de avonduren de elegantie van de keuken goed naar voren te laten komen, hebben we in alle (softclose) lades aan beide kanten ledstrips verwerkt. Ledstrips die met subtiel maar toch sterk licht via een automatische schakelaar aan en uit gezet wordt zodra de lades openen en sluiten.

Afwerking, functionaliteit en een verborgen ruimte

Naast het type materiaal dat er is gekozen om de keuken haar sfeer mee te geven, is er ook voldoende aandacht besteed aan de afwerking. Het materiaal van het werkblad is namelijk gebruikt om de zijkanten van de spoelbak mee aan te kleden. Naast deze afwerking heeft de keuken voor de functionaliteit twee ingebouwde carrouselkasten met lades die allemaal met led licht verlicht worden. En bevat de keuken een grote kastdeur met een push to open systeem die je direct naar de ‘verborgen’ voorraadkast brengt. Uiteraard is ook de ingebouwde wijnkoeler op ooghoogte niet te missen en maken alle professionele apparaten de keuken niet alleen stijlvol maar ook heel functioneel.  

Wat hebben we gemaakt:
Keuken op maat
  • Keuken op maat
  • Keukenkasten op maat
  • Apparatuur geïnstalleerd
  • Zwarte kokend waterkraan
  • Zwevende plank bevestigd

Van welk interieur zou jij elke dag kunnen genieten?
Laat het ons weten en we gaan er samen mee aan de slag!

Neem contact met ons op