Stijlvolle keuken met kookeiland, wijnkoeler en veel opslagmogelijkheden in Den Haag

Stijlvolle keuken met kookeiland, wijnkoeler en veel opslagmogelijkheden in Den Haag

Familie Schram

Het hoge plafond in deze woning in Den Haag maakt de keuken die we hebben ontworpen en geplaatst direct imponerend. Dat komt omdat de keuken de gehele wand, van vloer tot plafond beslaat.

Industrieel gasfornuis voor de echte kookliefhebber

Het industrieel fornuis, dat een centrale plek heeft, moest van de familie Schram terugkomen in de keuken. Daarom hebben we de keuken om dit fornuis heen gebouwd. De reden dat het fornuis zo’n grote rol speelt, is omdat de familie erg veel houdt van lekker eten. En daar hoort natuurlijk goed gereedschap bij.

Wijnkoeler ingebouwd in het kookeiland

Naast lekker eten, kan de familie ook genieten van een goed glas wijn. Daarom wilde zij graag een wijnkoeler laten inbouwen. Om de strakheid van de strekkende keuken te bewaren, is er voor gekozen om deze in het kookeiland te verwerken.

De gedetailleerde afwerking en de ruime opslagmogelijkheden

Omdat de fronten van de keuken donker zijn, krijgt het witte composieten werkblad extra aandacht. De luxe Reginox spoelbak, de Quooker en het geïntegreerde zeeppompje sluiten qua kleur perfect aan op het fornuis en vallen daardoor niet te veel op. De opslagruimte in deze keuken is reuze. Dat komt omdat er maximaal gebruik is gemaakt van de ruimte van vloer tot plafond. Er is dus meer dan genoeg ruimte voor al het kookgerei, het servies en voor alle potten en pannen. Deze keuken het ideale recept geworden voor late avondjes, goede gesprekken en heerlijk eten. 

Wat hebben we gemaakt:
Keuken op maat
  • Keuken op maat
  • Kookeiland
  • Inbouwen van wijnkoelkast

Van welk interieur zou jij elke dag kunnen genieten?
Laat het ons weten en we gaan er samen mee aan de slag!

Neem contact met ons op