Make-up tafel en luxe tot het plafond reikende kastenwand in Berkel en Rodenrijs

Familie Peters

Voor de familie Peters hebben wij onlangs een mooi project afgerond. We hebben een slaapkamer mogen inrichten en hebben daarbij een luxe make-up tafel, een kastenwand die reikt tot het plafond en een geïntegreerde waskoker gerealiseerd. Dit alles hebben we gedaan met oog voor detail en functionaliteit. 

Luxe make-up tafel

Een make-up tafel is voor velen een ‘nice-to-have’ meubelstuk in de slaapkamer. Bij deze opdracht wilden we echter een stap verder gaan en een echte eyecatcher creëren. We hebben een luxe make-up tafel ontworpen en gemaakt die niet alleen praktisch is, maar ook een lust voor het oog. Het ontwerp is strak en modern en heeft een strak blad met scharnieren. Door de scharnieren is het mogelijk geweest om een spiegel aan de onderkant van het werkblad te verwerken die zichtbaar wordt wanneer je het blad openklapt. 

 

De spiegel heeft ingebouwde verlichting aan de randen, en in de vakken en lades is er voldoende opbergruimte voor alle make-up spullen. Het resultaat is een prachtige make-up tafel die een ware blikvanger is in de slaapkamer.

Kastenwand die reikt tot het plafond

In de slaapkamer wilde de familie Peters voldoende opbergruimte creëren zonder dat dit ten koste zou gaan van de ruimtelijkheid. Daarom hebben we gekozen voor een kastenwand die reikt tot het plafond. Hierdoor wordt de hoogte van de kamer optimaal benut en ontstaat er veel opbergruimte zonder dat er veel vloeroppervlak verloren gaat. De kastenwand is op maat gemaakt en heeft strakke deuren zonder handgrepen. Hierdoor past de kastenwand perfect in het moderne en minimalistische interieur van de slaapkamer.

Waskoker in een kastenwand

Tot slot hebben we een waskoker geïnstalleerd in de kastenwand. Dit zorgt ervoor dat de vuile was netjes en georganiseerd uit het zicht is. De waskoker is zo ontworpen dat deze direct uitkomt bij de wasmachine. Hierdoor is het wegbrengen van de vuile was verleden tijd en wordt het verzamelen van de was een stuk efficiënter

Wat hebben we gemaakt:
Slaapkamer
  • Makeup tafel op maat
  • Kastenwand
  • Waskoker

Van welk interieur zou jij elke dag kunnen genieten?
Laat het ons weten en we gaan er samen mee aan de slag!

Neem contact met ons op