Een stijlvolle en functionele kastenwand voor in de slaapkamer

Familie Smit

Voor de Familie Smit hebben we een op maat gemaakte garderobe kastenwand gecreëerd die zich tot aan het plafond uitstrekt. Deze mooie oplossing zorgt voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in de slaapkamer.

Tot het plafond afgewerkte kastenwand

De kasten zijn prachtig afgewerkt met een nervenpatroon, waardoor ze een verfijnde en chique uitstraling hebben. Bovendien is de kastenwand perfect geïntegreerd in het kleurenpalet en het design van de slaapkamer, waardoor een harmonieus geheel ontstaat. Deze kastenwand is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige eyecatcher die de slaapkamer een luxueuze uitstraling geeft.

Automatische LED-verlichting in de kasten

Om de slaapkamer van Familie Smit nog functioneler en sfeervoller te maken, hebben we automatische LED-verlichting in de kastenwand geïntegreerd. Bij het openen van de kastdeuren wordt de inhoud verlicht met warm en subtiel licht. Deze slimme verlichting zorgt niet alleen voor een praktisch overzicht, maar creëert ook een aangename sfeer in de slaapkamer.

Het hotelgevoel bij je thuis

Omdat de kastenwand in de hoek doorloopt, en aansluit aan elke rand, ademt alles in de slaapkamer ‘maatwerk’. Dat geeft naast een luxe gevoel, ook een gevoel van rust. Daardoor heeft de slaapkamer direct iets weg van een hotel. Je zou er maar elke dag wakker worden!

Wat hebben we gemaakt:
Slaapkamer
  • Volledige kastenwand

Van welk interieur zou jij elke dag kunnen genieten?
Laat het ons weten en we gaan er samen mee aan de slag!

Neem contact met ons op