Moderne keuken op maat in Nieuwerkerk aan de IJssel

Familie Hart

Onlangs werden we benaderd door familie Hart uit Nieuwerkerk aan de IJssel. Ze vertelden ons dat ze een beetje op hun huis waren uitgekeken, maar ze wilden absoluut niet verhuizen. Dan is een complete make-over van het interieur voor hen de uitkomst! 

Op naar ons atelier in Rotterdam Hillegersberg, waar we met elkaar om de tekentafel zijn gaan zitten om de wensen te bespreken. Een ding werd al snel duidelijk: ze wilden een industrieel interieur, met Scandinavische twist. 

Dat kun je prima aan ons overlaten. Na het uitwerken van de ideeën, hebben we eerst tekeningen gemaakt. Daarna hebben we de materialen met de familie afgestemd, zodat we daarna aan de slag konden.

Keuken op maat met betonlook

Familie Hart wilde graag een eigentijdse keuken. Naast dat het er modern uit moet zien, dient een keuken functioneel en praktisch te zijn. Het aanrecht hebben we dan ook van zwart composiet gemaakt, zodat het makkelijk schoon te houden is. Verder zijn er led-lampjes strak weggewerkt en is het aanrecht voorzien van een grote spoelbak. 

In het kastje in de hoek zit een carrousel verwerkt, zodat ook die ruimte efficiënt benut kan worden. Bovendien sluiten de lades met een softclose-systeem, zodat ze nooit te hard dicht kunnen vallen. 

Van kookplaat met interne afzuiging tot vaatwasser, alle apparatuur in deze keuken is rechtstreeks via ons geïnstalleerd. Zo hoefde er geen extra partij bij de familie over de vloer te komen om dat te regelen. 

Voor de afwerking heeft de familie gekozen voor een betonlook, welke tijdloos is en ook goed te combineren is met verschillende stijlen.

Nieuwe vloer met convectorput

Om eenheid te creëren in de woning, is er gekozen voor een PVC-vloer die goed past bij de betonlook in de keuken. Voor we het PVC hebben kunnen leggen, is de vloer eerst helemaal geëgaliseerd. Daarna zijn we de vloer gaan leggen en hebben we het doorgetrokken de woonkamer in. 

Oorspronkelijk wilde de familie vloerverwarming laten leggen, maar helaas bleek dit niet mogelijk te zijn in combinatie met de hoogte van hun huidige kozijnen.

Wij denken graag met de klant mee en hebben als oplossing we hun oude convectorput een facelift gegeven. De radiator is op deze manier in de vloer verwerkt. De convectorput is afgewerkt met hetzelfde patroon als het PVC en is voorzien van RVS-gaas. Handig, want zo kan er geen rommel tussen vallen!

TV-meubel met geïntegreerde open haard

Als kers op de taart hebben we ook het TV-meubel voor familie Hart op maat mogen maken. Al het apparatuur is in het meubel geïntegreerd, dat is afgewerkt met wit structuurplaat.  

Het resultaat is een strakke moderne kast met een ingebouwde open haard. Dit is niet zomaar een haard, maar eentje met waterdamp en led-verlichting. Niet van echt te onderscheiden, maar wel beter voor het milieu (en de portemonnee)!

Wat hebben we gemaakt:
Keuken op maat
  • Diverse opbergers in betonlook
  • Carrousel opbergsysteem in hoekkast
  • Aanrecht van zwart composiet
  • Lades met softclose-systeem
  • Alle apparatuur besteld en geïnstalleerd
  • Matchende PVC-vloer gelegd
Woonkamer
  • Convectorput voor radiator
  • Strak tv-meubel
  • Waterdamp open haard met led-verlichting

Van welk interieur zou jij elke dag kunnen genieten?
Laat het ons weten en we gaan er samen mee aan de slag!

Neem contact met ons op