Moderne groene keuken op maat in Rotterdam Overschie

Familie van Noort

Toen de familie van Noort hun nieuwe woning in Overschie kocht, was de bestaande keuken wel aan een opknapbeurt toe. Ze bezochten een aantal keukenzaken om een nieuwe uit te zoeken, maar wat ze daar zagen viel niet in de smaak. 

“Eigenlijk vinden we dit mooi”, zeiden ze tegen ons toen ze een aantal voorbeelden lieten zien. Strak, modern, maar vooral kleurrijk. Zeker geen standaard keuken. 

Dat vraagt natuurlijk om maatwerk! En daarvoor ben je bij ons helemaal aan het juiste adres. Daarom zijn wij voor hen aan de slag gegaan.

Keuken: kleurrijk, maar toch tijdloos

Er is gekozen voor een mooie kleurencombinatie van goud met wit en groen. Dit staat niet alleen heel fris, maar ook strak en opgeruimd. Precies wat de familie voor ogen had!

Het werkblad is van composiet, wat gemakkelijk en snel schoon te maken is. Verder is het kookeiland voorzien van een onderbouw Reginox spoelbak en een Bora kookplaat. 

De zijkanten van het kookeiland zijn in verstek afgewerkt en er is zelfs om de pilaar heen gewerkt.

Apparatuur strak weggewerkt

Zo’n nieuwe keuken maak je natuurlijk helemaal af met de nieuwste keukenapparatuur. Alleen heb je die liever niet in het zicht. Daarom hebben we de oven en magnetron van Siemens verstopt in de kastenwand. 

Ook is er bewust gekozen voor een Bora kookplaat waarbij het afzuigsysteem in de plaat verwerkt is. Dit zorgt niet alleen voor eenheid in de keuken, maar het geeft ook een opgeruimd gevoel.

Goud-bronzen details

Waar afgelopen jaren de zwarte kranen niet weg te denken waren uit de Nederlandse keukens en badkamers, wordt er nu steeds vaker gekozen voor brons of goud. Dit heeft een net iets luxere uitstraling. 

Zo ook in deze moderne keuken, waar we een prachtige goud-bronzen kokend water kraan hebben gemonteerd. Deze kleur hebben we ook terug laten komen in de handgrepen van de kastjes. Nu is de keuken van familie van Noort trendy, maar toch tijdloos.

Wat hebben we gemaakt:
Keuken op maat
  • Keukenkasten op maat
  • Apparatuur geïnstalleerd
  • Goud-bronzen kokend waterkraan

Van welk interieur zou jij elke dag kunnen genieten?
Laat het ons weten en we gaan er samen mee aan de slag!

Neem contact met ons op