Unieke open haard en TV-meubel in één in Rotterdam Hillegersberg

Familie Cloppenburg

Familie Cloppenburg uit Rotterdam houdt van een strak en opgeruimd interieur – zónder dat het kil en klinisch oogt. Daarom vroegen ze ons een TV-meubel te realiseren met voldoende opbergruimte. Bovendien hebben ze ook een open haard die ze meer bij de woonkamer willen betrekken.

Efficiënt omgaan met de ruimte dus. Dat vraagt natuurlijk om maatwerk! En daarvoor ben je bij ons helemaal aan het goede adres.

TV-meubel van 6 meter lang

Hoe creëer je veel opbergruimte zónder dat je de hoogte ingaat? Natuurlijk! Door het TV-meubel horizontaal langs de hele muur door te trekken – 6 meter in totaal. Daar kun je wel een hoop spullen in kwijt!

Om deze kast een chique en warme uitstraling te geven, is er gekozen voor donkere houtstructuur dat goed past bij de rest van het interieur. In het meubel zijn meerdere kleppen verwerkt die via een ‘push to open’-systeem open gemaakt kunnen worden. Geen handvatten en poespas, gewoon een strakke afwerking.

Open haard bij woonkamer betrokken

Het TV-meubel hebben we vervolgens helemaal doorgetrokken om de bestaande open haard heen. Op deze manier is de haard onderdeel geworden van de woonkamer.

Een open haard is al lang niet meer alleen een functionele toevoeging aan je huis, maar ook aan je interieur! Als de haard mooi in de ruimte past maakt het deze niet alleen warmer, maar geeft het ook een luxe uitstraling. Dat was ook in dit geval ons doel. En dat is ook goed gelukt, vind je ook niet?

Wat hebben we gemaakt:
Meubels op maat
  • TV-meubel op maat
  • Openhaard op maat

Van welk interieur zou jij elke dag kunnen genieten?
Laat het ons weten en we gaan er samen mee aan de slag!

Neem contact met ons op