Luxe keuken in huis aan de Rotte

Luxe keuken in huis aan de Rotte

Familie Visser

Iets waar menig Rotterdammer zijn hele leven van droomt – wonen aan de Rotte. Voor familie Visser is die droom werkelijkheid geworden toen ze daar in 2019 een fantastisch huis kochten.

Het enige wat dat huis nog nodig had, was dé perfecte keuken met een luxe en chique uitstraling. Aan ons de eer om die wens te realiseren. 

Nadat hun binnenhuisarchitect de tekeningen aan ons had overgedragen, hebben wij de laatste aanpassingen doorgevoerd. Toen werd het tijd om met de verbouwing te beginnen!

De keuken

Een keuken die van alle gemakken is voorzien zónder dat het druk en chaotisch oogt, dat was het streven!

Dit hebben we gecreëerd door het inbouwapparatuur, de voorraadkasten en het afzuigsysteem netjes in een zwarte kastenwand te verwerken.

Afgewerkt met spotjes en donker materiaal met structuur, geeft de kasten een luxe en chique uitstraling.

Het kookeiland

In het kookeiland, dat deels is gemaakt van hetzelfde materiaal als de kasten, hebben we de wijnkoeler geplaatst. Met de transparante deur liggen de flessen wel in het zicht, maar die mogen ook best gezien worden.

Het aanrechtblad is gemaakt van composiet met een luxueuze marmerlook. Hetzelfde materiaal komt terug op de achterwand in het nisje en aan de zijkant van het kookeiland.

Om het helemaal af te maken is het kookeiland voorzien een zwarte spoelbak met een Quooker kraan.

Geheime doorgang naar bijkeuken

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet… en het zijn de deuren naar de bijkeuken en het washok! In de kasten rechts van het nisje met de gaspitten, zitten namelijk twee doorgangen verborgen.

En vind je radiatoren ook altijd een doorn in het oog? Deze familie heeft daar geen last van, want in de drie vakkenkasten aan zitten de radiatoren verwerkt. Deze levendige kast sluit naadloos aan op de strakke keuken.

Omdat de familie dol is op Ibiza, zijn er verschillende elementen in het huis te vinden die naar het Spaanse eilandje refereren. We hebben er voor gekozen om verschillende stijlen en elementen met elkaar te combineren. Dit zorgt voor een superstrakke uitstraling, maar heeft toch nog de gewenste Ibiza-vibe.

Wat hebben we gemaakt:
Keuken
  • Voorraadkasten
  • Opbergsysteem
  • Inbouwkasten
  • Verborgen doorgang naar bijkeuken
Kookeiland met luxe marmerlook blad
  • Zwarte spoelbak
  • Quooker kraan
  • Bar
Vakkenkast met verborgen radiators

Van welk interieur zou jij elke dag kunnen genieten?
Laat het ons weten en we gaan er samen mee aan de slag!

Neem contact met ons op