Prachtige bijkeuken, garderobekasten en diverse opbergers op maat in Oostvoorne

Familie Glazenburg

In het mooie Oostvoorne staat de prachtige nieuwbouwwoning van familie Glazenburg. Bij een nieuw huis hoort natuurlijk ook een fris en modern interieur. Nadat de interieurtekeningen door een architect waren uitgeschetst, zocht de familie contact met ons op.

Ze bezochten onze werkplaats in Rotterdam Hillegersberg om hun wensen met ons door te spreken. Bij het zien van de tekeningen van hun architect, zagen we de stijl die ze voor ogen hadden: strak en eigentijds met een luxueuze, warme afwerking.

Daar wisten wij wel raad mee! Na het leggen van de laatste hand aan de tekeningen en het afstemmen van de definitieve materialen, zijn we gaan de slag gegaan! Eerst vanuit onze werkplaats en later op locatie in Oostvoorne.

De bijkeuken met diverse opbergers

Als eerste hebben we een bijkeuken mogen realiseren voor huishoudelijke handelingen, zoals wassen, drogen en strijken, maar ook voor het opbergen en bewaren van (etens)voorraden en schoonmaakspullen.

Dat betekent dat de ruimte functioneel moet zijn en van alle gemakken voorzien. Zo hebben we een inbouwkast gemaakt voor zowel de wasmachine als de droger, met daaronder ruimte voor twee wasmanden en bovenin extra opbergruimte. 

Ook zijn de CV-ketel en de strijkplank netjes weggewerkt in een bezemkast en is er ook een extra koelkast in de bijkeuken gebouwd.

Om te zorgen dat de ruimte de warme en luxueuze uitstraling behoudt, hebben we de binnenkant van de kasten afgewerkt met een licht eiken structuur en de buitenkant met donker eiken. 

Bovendien heeft het keukenblok een aanrecht met een chique gemêleerde look en is voorzien van een led-strip. Wie zegt dat een bijkeuken niet stijlvol kan zijn? 😉

De garderobekast bij de entree

Een rommelige kapstok en schoenen door de hal, dat is precies niet wat familie Glazenburg wilde. Daarom hebben we bij de entree een garderobekast gerealiseerd voor al hun jassen en mantels. Bovendien hebben we onderin 2 grote lades gemaakt om de schoenen netjes in op te bergen. 

Bovenin zijn er vakken gecreëerd om alle sjaals, mutsen en andere accessoires te bewaren. Met de ingebouwde zitplank is het aantrekken van de schoenen en het strikken van veters geen probleem! 

Omdat de kasten in heel het huis gemaakt zijn van hetzelfde materiaal, straalt dit veel rust uit en creëert het eenheid.

De woonkamer

Tot slot hebben we nog een aantal luxueuze kasten mogen realiseren voor in de woon- en werkkamer. Een mooi laag dressoir in de woonkamer biedt extra opbergruimte. De planken in deze kast zijn maarliefst 40 mm dik!

Het strakke TV-meubel zweeft boven de vloer en beschikt over 3 vakken die openen met een ‘push-to-open’ systeem. De afgeronde hoek loopt vloeiend over in die van het bureau van de werkkamer om de hoek. Hierdoor worden de woon- en werkkamer op een natuurlijke manier met elkaar verbonden.

De werkkamer

Het bureau loopt vervolgens over in de grote kastenwand. Hiermee wordt er in deze ruimte een luxe thuiskantoor gecreëerd. Alle benodigdheden om aan de slag te gaan, kunnen netjes worden opgeborgen. Het resultaat? Een inspirerende werkplek voor heel het gezin!

Op maat garderobe kast onder schuin dak

Wanneer je woning beschikt over een schuin dak, wordt het lastig om daar een standaard garderobekast te plaatsen en zo voldoende opbergruimte te hebben. Maatwerk biedt dan de uitkomst, ook voor de garderobekast boven bij familie Glazenburg. 

Deze kast die wij hebben gemaakt, biedt genoeg ruimte voor de spullen van zowel meneer als mevrouw des huizes, met ieder een eigen hanggedeelte en ladeblok. 

Aan de binnenkant van de grote kastdeuren hebben we bovendien grote passpiegels geplakt. Zo kunnen ze hun outfit van alle kanten goed bekijken voor ze de deur uitgaan! 

Wat hebben we gemaakt:
Donker eiken kastenwanden
  • Dressior woonkamer
  • Zwevend tv-meubel
  • Garderobekast in de hal
  • Garderobekast onder schuin dak
Bijkeuken
  • Diverse opbergers donkereiken
  • Aanrecht met gemêleerde look

Van welk interieur zou jij elke dag kunnen genieten?
Laat het ons weten en we gaan er samen mee aan de slag!

Neem contact met ons op