Compleet interieur van een woning in Naaldwijk

Familie Vogel

“Wij weten precies welke apparatuur we in de keuken willen hebben. Het werkblad moet vijf meter lang worden. In de douche willen we graag een boomstam waar twee douchekoppen in verwerkt zijn. En het tv-meubel moet zwart worden en reiken tot aan het plafond. “

Dat vertelde de familie Vogel ons tijdens het eerste gesprek. Hun specifieke wensen en foto’s lieten in detail zien hoe zij wilden dat hun droomwoning eruit moest komen te zien. Van de apparatuur tot aan de materialen.

Die specifieke wensen zorgden bij dit project voor een andere aanpak dan normaal. Omdat het uitkiezen van materialen overbodig was, konden wij direct aan de slag met het inmeten van de woning. Daarna kon de bouw van start gaan.

De keuken - Kookeiland, keukenkastjes en het keukenblad

Als je een gezelligheidsmens bent en graag voor anderen kookt, is het fijn als je naast het koken ook contact kunt hebben met je gasten. Dat moet de familie Vogel ook gedacht hebben.

Daarom lieten ze door ons een vijf meter lang kookeiland maken dat overloopt in een eetkamertafel. Een tafel waar acht personen gezellig aan kunnen eten en tot in de late uurtjes na kunnen tafelen.

De strakke zwarte keukenkasten met ingebouwd apparatuur, zorgen ervoor dat de keuken rust, gezelligheid en klasse uitstraalt. En de witte opbergkasten aan de onderkant maken de keuken niet te donker.

De woonkamer - Het televisie meubel

In veel woonkamers is de televisie het middelpunt. Om zowel de televisie als de lampen en speakers een mooie plek te geven, hebben wij de opdracht gekregen om een televisiemeubel te maken. Het resultaat is een vijf meter strekkende meubel met transparante planken. Een niet te missen sfeermaker.

De badkamer - De boomstam douche

Als je 44 jaar in de meubelmakerij zit, kom je tijdens de inkoop van materialen op veel verschillende creatieve plekken. Toen de familie ons hun wensen voor de badkamer vertelde, wisten we dan ook meteen waar we moesten aankloppen voor de boomstam-douche die zij in gedachte hadden.

De boomstam hebben we op maat gezaagd en voorzien van een waterleiding en twee douchekoppen.

Hout als natuurproduct

Omdat hout een natuurproduct is, kan het uitdrogen, maar in een douche is hier gelukkig geen sprake van. Daarom hebben we de boomstam niet extra behandeld.

En als je met z’n tweeën tegelijk kunt douchen, wil je natuurlijk geen ruzie tijdens het tandenpoetsen. Daarom een meubel met een dubbele wastafel, twee lades en ieder een eigen spiegel. Wel zo eerlijk.

Wat hebben we gemaakt:
Complete badkamer
  • Badkamermeubel met wastafels
  • Betegeling
  • Boomstam douche
Complete keuken
  • Kookeiland, opbergkasten en eetkamertafel
  • Keukenkasten met inbouw
Tv meubel

Van welk interieur zou jij elke dag kunnen genieten?
Laat het ons weten en we gaan er samen mee aan de slag!

Neem contact met ons op