Moderne woning Amsterdam

Familie Hendriks

“Dit vinden we mooi”, zei familie Hendriks toen ze ons wat verschillende foto’s van Pinterest lieten zien. De sleutel van de woning was nog niet in hun bezit toen wij met hen in contact kwamen, maar toch waren er al goede ideeën over hoe de keuken en badkamer eruit moesten komen te zien.

We vinden iets met staal mooi

“We vinden iets met staal mooi, de kleur groen moet erin terug komen en het moet allemaal heel natuurlijk aanvoelen. We hebben alvast wat schetsen gemaakt van een mogelijke opstelling. Kunnen jullie daar iets mee?”

Het is altijd fijn om de vrije hand te krijgen in projecten. Wanneer er al bestaande meubels zijn, kijken we daarom altijd eerst hoe deze eruit zien en wat ze uitstralen. We willen natuurlijk wel dat alles goed op elkaar aansluit.

 

Waar zijn we begonnen?

In dit geval lag er alleen een mooie visgraatvloer. We hebben aangeraden om die eerst op te schuren en in de lak te zetten omdat de keuken dan het beste tot zijn recht zou komen. Daarna hebben we bij ons in de werkplaats samen met de familie gekeken naar een moodboard van kleuren en materialen die wij hadden samengesteld.

We presenteerden het idee en zij waren positief verrast. Het was namelijk iets anders dan dat zij zelf op papier hadden gezet. We konden aan de slag!

De oude keuken eruit

Eerst hebben we de oude keuken verwijderd. Daarna zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van de nieuwe op maat gemaakte keuken, de bar en tafel van bamboe en het stalen frame met de afzuigkap.

Toen de keuken en tafels bijna klaar waren, hebben we de familie bij ons uitgenodigd om alles te komen bekijken. “Super! Precies wat we wilden”. Na een maand hard werken, was de keuken en aansluitende eetkamer klaar! Gemaakt en gemonteerd op locatie.

 

Aan de hand van de uitgekozen materialen, hebben wij daarna de complete badkamer verbouwd. Het bamboe waarvan de tafel en de bar gemaakt zijn, hebben we op een subtiele manier terug laten komen in het badkamermeubel om zoveel mogelijk eenheid in huis te creëren.

Het resultaat? Een eigentijdse woning met een interieur die precies aansluit op de wensen van de familie.

Wat hebben we gemaakt:
Complete badkamer
  • Badkamermeubel
  • Betegeling
  • Douchecabine
Complete keuken
  • Oude keuken verwijderd
  • Bamboe tafel gemaakt
  • Bar gemaakt
  • Kookeiland
  • Stalen frame met afzuigkap
  • Keukenkasten op maat
  • Werkblad met kraan
Visgraat parketvloer

Van welk interieur zou jij elke dag kunnen genieten?
Laat het ons weten en we gaan er samen mee aan de slag!

Neem contact met ons op