Luxe keuken, kastenwanden en diverse opbergers in Kralingen

Familie Groenen

Op steenworp afstand van het Kralingse bos staat dit geweldig grote appartement, dat oorspronkelijk bestond uit twee woningen. Nadat de muren waren doorgebroken en de interieurtekeningen door een architect waren uitgeschetst, zocht de familie (Groenen) contact met ons op.

Na de tekeningen te hebben gezien en de maten te hebben opgemeten, wisten wij wat ons te wachten stond; een chique minimalistische stijl, waar zwart de hoofdrol in speelde.

Omdat de binnenhuisarchitect van deze woning samen met de familie de grote lijnen van het ontwerp had afgestemd, was het aan ons juist de taak om in detail te treden. Met wat kleine aanpassingen aan de tekeningen van de architect waren wij klaar om alle meubels te maken die de architect samen met familie Groenen had samengesteld.

De woonkamer

In de tekeningen van de architect was duidelijk te zien dat één grote zwarte kastenwand, de woonkamer met de keuken moest verbinden. Het televisiemeubel, vloeit daarom ook mooi over in de aangesloten drankenkast en loopt verder over de gang, de keuken in.

Omdat in de grote kastenwand dezelfde materialen zijn gebruikt, straalt de kast veel rust uit. De goudgele binnenverlichting van de kast zorgt daarnaast voor een luxe gevoel bij het openen van de kast.

De keuken

Wanneer je de keuken aan de achterkant van de woning inloopt, zie je hem direct: de wijnkoeler. Een must voor elke wijnliefhebber. Niet alleen heel functioneel, maar ook heel sfeervol en een echte eyecatcher.

In de keuken hebben wij alle inbouwapparatuur voor de familie Groenen mogen verzorgen, waaronder de wijnkoeler, de Bora inductiekookplaat met afzuiginstallatie, de vaatwasser, de koelkast en de combi-oven.

Het kookeiland
Het kookeiland, dat gemaakt is van beton ciré en afgelakt is met een vochtwerende coating, steekt goed af bij de zwarte kastenwanden in de woonkamer en het keukenblok. Omdat de grote kastenwand van de woonkamer, overvloeide in de keuken, hebben we voldoende ruimte gekregen om ook de koelkast in de kastenwand te verwerken.

De slaapkamers

In de logeerkamer hebben we het design van de architect weten te vertalen in een smalle opbergkast met verschillende lades, die tegelijk functie heeft als vensterbank.

In de andere slaapkamer met aangrenzende badkamer, hebben we een smalle garderobe op maat gemaakt die precies past tussen de twee zijmuren en het plafond. Het zwevende bureau geeft de slaapkamer zijn hotelachtige look en feel en maakt de kamer een feest om in te slapen.

Wat hebben we gemaakt:
Zwarte kastenwanden
  • Drankkast
  • Servieskast
  • Televisiemeubel
  • Inbouwkoelkast
Keukeneiland van beton cire met inbouwapparatuur en wijnkoeler
Opbergkasten / vensterbank
Smalle garderobekast
Zwevend bureau

Van welk interieur zou jij elke dag kunnen genieten?
Laat het ons weten en we gaan er samen mee aan de slag!

Neem contact met ons op