Vrijblijvende offerte aanvragen

Meubelmaker Rotterdam nodig? Jouw droominterieur op maat

Ben je op zoek naar een meubelmaker Rotterdam en omgeving? Een specialist die jou kan helpen met het realiseren van jouw droominterieur? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Atelier 19 helpen we je namelijk aan een interieur dat naadloos aansluit op al jouw wensen. Niets is ons te gek! Want het meubelstuk van je dromen vind je niet in een keukenzaak of woonwinkel. Maar wij kunnen wel het meubel van je dromen maken.

Meubelmaker Rotterdam die een zwarte kast op maat heeft gemaakt
Het team van meubelmaker Rotterdam Atelier 19

Wie is Atelier 19: meubelmaker Rotterdam?

Wij zijn meubelmakers in hart en nieren. Al sinds 1976 staan wij klaar om je te helpen bij ieder meubelstuk. Denk daarbij aan keukens, garderobekasten op maat, tafels en alles wat jij je maar kunt bedenken. Het enige dat wij nodig hebben is een afbeelding, wij maken het voor je!

Met een grote portie creativiteit en passie voor het vak, gaan wij voor de hoogste kwaliteit. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij de klant centraal staat. Onze producten zijn immers uniek, net als onze opdrachtgevers.

Wat kunnen we als meubelmaker Rotterdam voor je maken?

Als meubelmaker Rotterdam maken wij eigenlijk bijna alles op maat. Het enige dat wij nodig hebben is een afbeelding, idee of ander voorbeeld, de afmetingen en wij maken het voor je.

Als meubelmaker in Rotterdam maken we vaak:

 • keukens op maat
 • garderobekasten
 • kastenwanden
 • en nog veel meer interieuroplossingen en meubels op maat.

 

Meubelmaker Rotterdam kast op maat
witte garderobekast gemaakt door interieurbouwers rotterdam atelier 19
witte garderobekast gemaakt door interieurbouwers rotterdam atelier 19

Atelier 19: jouw meubelmaker in Rotterdam!

Wil je een nieuw meubel laten bouwen en heb je iets gezien dat je aanspreekt? Misschien op Pinterest of ergens in een magazine? Geen enkel probleem, wij gaan het voor je maken! Geef ons maar een afbeelding en wij kunnen je precies vertellen welk hout er gebruikt is, hoe we het zouden maken en hoe lang dat duurt. Wij houden wel van een uitdaging!

Als je een specifieke wens hebt, heb je waarschijnlijk oog voor detail en houd je van mooie spullen. Jij weet precies wat je wilt en je kunt dit niet vinden in een standaard woonwinkel. Wij zijn juist erg benieuwd naar wat jij graag wilt en wisselen hierover graag gedachten uit. Zo kunnen we samen kijken naar foto’s, video’s, materialen en andere voorbeelden / moodboard die je hebt verzameld. Of gewoon door simpelweg met elkaar af te spreken en naar jouw wensen te luisteren. Hiervoor nodigen we je graag uit in ons atelier in Rotterdam.

Meubelmaker Rotterdam die poseert voor de foto
Het atelier van atelier 19 meubelmaker Rotterdam

Meubelmaker Rotterdam werkzaam door heel Nederland

Als meubelmaker hebben we ons atelier in Rotterdam, maar onze klanten zitten door heel Nederland! Van Amsterdam tot Nijmegen, van Groningen tot aan Maastricht, het maakt niet uit waar je woont, wij komen met onze bus naar je toe.

Vanuit onze vestiging in Rotterdam leveren we door het hele land maatwerk meubilair en interieurs. Met ons eigen team verzorgen we niet alleen de plaatsing maar ook het onderhoud van onze producten.

Dit zeggen andere klanten over dé meubelmaker van Rotterdam

Robbert Jan Souge

Het team van Atelier 19 heeft bij mij beide badkamers en beide toiletten gerenoveerd. Ben erg blij met het resultaat. Belangrijk is dat Atelier 19 zich houdt aan afspraken en – wanneer zaken toch anders lopen dan voorzien – zij de flexibiliteit hebben om snel oplossingen te vinden.

Sanne Govers

Nike van Atelier 19 heeft voor ons een prachtige inbouw kast ontworpen. Samen met Sylvan hebben ze heel veel tijd genomen om de kast ter plekke in elkaar te zetten. Ze zijn ontzettend bedreven in het vak, stellen zich professioneel en beleefd op en gingen pas weg op het moment dat wij het perfect vonden. We zijn heel blij met het resultaat.

Patricia de la Houssaye

Zeer betrokken deskundige interieurbouwers. Ze hebben bij ons een raam opnieuw opgebouwd waar houtrot was geconstateerd ! Mooi resultaat.

Meubelmaker Rotterdam voor particuliere klanten

Op zoek naar een meubelmaker in Rotterdam voor een project binnenshuis? Zoals bijvoorbeeld een nieuwe keuken of badmeubel, of wil je een totale make-over van je huis? Bij dit soort projecten komt vaak meer kijken dan je denkt. Los van het lichamelijk zware werk, vraagt het ook om vakmanschap en precisie.

Toch is zo’n verbouwing soms nodig om een stap dichterbij het huis van je dromen te komen. Gelukkig hebben wij de ervaring en kennis in huis om zulke projecten van het begin tot het eind te begeleiden en realiseren. Want het interieur van je dromen vindt je niet in een keukenzaak of woonwinkel.

Meubelmaker Rotterdam voor zakelijke klanten

Op zoek naar een meubelmaker in Rotterdam voor een nieuw interieur binnen je zaak, winkel of bedrijfspand? Wil je nieuwe bureaus op maat of unieke barkrukken laten maken?

Wij leveren maatwerk meubels voor horeca, bibliotheken, onderwijs, zorg, retail en kantoren. Kortom, wij werken voor uiteenlopende branches en maken interieurs voor de zakelijke markt.

Het zijn locaties waar veel mensen samenkomen en waar intensief gebruik van de meubels wordt gemaakt. Zo hebben wij als meubelmaker Rotterdam veel ervaring in het ontwikkelen en produceren van complete interieurs om zakelijk vastgoed in te richten en te onderhouden. Elke sector waar Atelier 19 actief is heeft zijn eigen specifieke kenmerken en gebruikersbehoefte. Wij stemmen meubels altijd af op de gebruikers.

Meubelmaker Rotterdam: jouw interieur tot in het kleinste detail verzorgd!

Yes! Onze meubelmakers mogen in Rotterdam of op locatie aan de slag met jouw interieurstuk. Om snel te kunnen schakelen en het overzicht te behouden, hebben wij het liefste persoonlijk contact. Dit geldt voor zowel kleine als grote projecten. Of het nu complete verbouwingen, interieurwerk- of schilderwerkzaamheden zijn. Wij helpen je graag van het ontwerp, tot constructie, afwerking en ook onderhoud.

Meubelmaker Rotterdam meubel op maat
meubelmaker rotterdam voor onderhoud en renovatie

Onderhoud en service van meubelmaker Rotterdam

Heb je al een mooi meubel laten bouwen, maar kan het wel een opknapbeurt gebruiken? Als meubelmakers voeren we ook renovaties en schilderwerk uit bij een bestaand interieur. Dit doen wij voor losse meubels vanuit ons atelier in Rotterdam. Maar voor onderhoudswerkzaamheden aan grote interieurs komen wij naar locatie!

Of het nu gaat om een interieur dat wij voor je hebben gemaakt of niet, met onze onderhoudsservice geven wij jouw interieur een facelift! Altijd met de grootste zorg voor jouw meubels en interieur.

De koffie staat voor je klaar bij dé meubelmaker van Rotterdam

Naast dat we als meubelmakers veel onderweg zijn, hebben we bij Atelier 19 een ruime werkplaats in Hillegersberg, Rotterdam. In deze ruime en lichte ruimte werken onze meubelmakers aan jouw gewenste meubelstuk. Uiteraard hebben wij in ons atelier ook onze eigen ruimtes ingericht. Denk bijvoorbeeld aan het kantoor en onze vergaderruimte. Hier ben je trouwens altijd welkom voor een kopje verse koffie of thee.

Meubelmaker Rotterdam in gesprek met klant

Klaar om je droommeubel te laten maken?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan

Nog niet klaar om de meubel van je dromen te laten maken?

Volg ons op social media voor inspiratie!

 • Kunnen jullie een offerte opmaken zonder eerst de locatie te zien?

  Ongeveer zeven dagen na het invullen van het offerteformulier nodigen we je graag uit om de indicatieprijs te bespreken. We zijn dan nog niet bij je op locatie geweest.

  Als je akkoord gaat met de indicatieprijs komen we bij je thuis of op kantoor kijken en direct de maten inmeten, zodat we hier onze productie tekening op kunnen aanpassen met de juiste maatvoering. We kunnen dan de plek waar de meubel moet komen goed zien. Daarna maken we binnen 14 dagen de definitieve offerte en die bespreken we ook in ons atelier, zodat we tot in detail kunnen uitleggen hoe de offerte is samengesteld. Weet je nog niet welke materialen je graag wilt? Dan bespreken we dit samen ook tijdens dit gesprek.

 • Hoe snel kunnen jullie met een project starten?

  Wanneer je de definitieve offerte goedkeurt kunnen we alle materialen en apparatuur voor je meubel op maat bestellen.

  Na de goedkeuring van de offerte kunnen we vaak al binnen 4 tot 8 weken aan de slag!

 • Is het mogelijk om tijdens het bouwproces te komen kijken hoe een meubel wordt gemaakt?

  Voordat een meubel volledig op maat is gemaakt, nodigen we je graag uit om te komen kijken in ons atelier in Rotterdam Hillegersberg. We laten je dan zien hoe ver we zijn en hoe we het meubelstuk van je dromen maken. Zo komt je nieuwe meubel echt tot leven!

 • Plaatsen jullie ook het meubelstuk?

  Uiteraard monteren we ook het meubelstuk bij je op locatie. Hoe lang dit duurt is natuurlijk afhankelijk van de het meubelstuk. Een garderobekast op maat of cinewall plaatsen duurt langer dan een tafel of stoel op maat, want die hoeven niet meer gemonteerd te worden.