Vrijblijvende offerte aanvragen

Zo komt jouw toekomstige donkere keuken echt tot leven

Waarschijnlijk heb je op dit blog geklikt, omdat je overweegt een donkere keuken te kopen. Of misschien wil je inspiratie opdoen welke mogelijkheden er zijn. Dan is dit blog perfect voor jou. In dit blog laten we je namelijk zien welke verschillende mogelijkheden je hebt als je een donkere keuken wilt kopen of laten maken.

donkere keuken met lichte achterwand
donkere keuken met donkere accenten

Donkere keuken? Het begint bij het kiezen van het kleurenpallet

Een donkere keuken hoeft niet altijd per se een zwarte keuken te zijn. Je kan natuurlijk ook kiezen voor bijvoorbeeld een donkerbruine, donkerblauwe, donkergroene of een donkergrijze keuken. Maar je kan ook de lichte kleuren van een woonkeuken of leefkeuken combineren met donkere kleurtinten.

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Je hoeft je niet te beperken tot één kleurtint, want je kan ze natuurlijk ook combineren. Een donkerbruine keuken met een lichte marmeren keukenblad is natuurlijk ook mooi. Maar vind jij dat ook?

Kan je jouw ideale donkere keuken laten samenstellen bij een keukenbedrijf?

Keukenbedrijven spelen altijd in op de laatste trends. Je ziet alleen maar keukens die het gros van de mensen mooi vindt. Daarom kom je al snel uit op specifieke stijl keuken, kleurtinten en standaard formaten. Vaak wordt je dan beperkt om de keuken van je dromen te vinden. Dit zijn vaak de redenen dat mensen met hetzelfde probleem als jij een keuken op maat laten maken.

Je hoeft je dan niet te beperken tot één specifieke stijl of genoegen te nemen met een keukenblad die je wel oké vindt.

Want je wil toch de keuken van je dromen en niet een keuken die iedereen bij een keukenbedrijf kan laten samenstellen?

Een donkere keuken met de keukenopstelling die je echt wilt…

Wij denken niet in vormen, maar wel in type keukens. Als meubelmakers spreken we daarom liever over een keuken met bar, schiereiland of kookeiland. Dat zegt toch meer dan een U-, T- of L-vormige keuken?

Want een U- en L-vormige keuken kunnen beide een keuken met een bar of kookeiland zijn…

De laatste jaren hebben we meer dan 100+ maatwerk keukens in verschillende keukenopstellingen gemaakt. Je kan wel zeggen dat we echte ervaringsdeskundigen zijn die jou kunnen helpen met het realiseren van jouw droomkeuken.

We verkopen namelijk geen standaard keukens. Wij maken ze volledig naar jouw unieke wensen op maat. Bij ons hoef je dus niet te kiezen. Zeg ons wat je echt wilt en wij gaan het voor je maken.

Wij zeggen altijd:

“De keuken van je dromen vind je niet in een woonmagazine of keukenzaak, maar kun je wel laten maken”.

donkere keuken door atelier 19 gemaakt in de rotte
Voorbeelden Van Lichte En Donkere Keukens Die We Hebben Gemaakt

De volgende keukens hebben voor onze klanten gemaakt

Uiteraard snappen we dat je graag wilt zien wat voor keukens we al eerder hebben gemaakt. Daarom hebben we er vier voor je uitgelicht, zodat je goed kan zien van welke lichte en donkere keukens onze klanten nu dagelijks van genieten. Je kan natuurlijk ook ons portfolio bekijken.

Keuken met bar

Een keuken met bar is fijn als je houdt van uren natafelen met je gasten. Na het avondeten heb je dan nog de mogelijkheid om samen te praten over het verleden, het heden en de toekomst.

Donkere Keuken Of Lichte Keuken Met Bar
Lichte Of Donkere Keuken Met Schiereiland

Schiereiland keuken

Een schiereiland keuken is een praktische opstelling als je een lange en smalle ruimte hebt waar het plaatsen van een kookeiland net te veel ruimte vereist. Bij een schiereiland is het eiland aan een wand verbonden. Dit houdt in dat je meer ruimte overhoudt en toch nog kan genieten van een eiland.

Donkere Keuken Met Kookeiland

Keuken met kookeiland

Een keuken met kookeiland is niet gemonteerd aan een muur. Het is een fijne opstelling als je een grotere ruimte tot je beschikking hebt.

We kunnen er nog heel veel over zeggen. Maar één foto zegt toch meer dan 1000 woorden.

Marmeren keuken

Vind je een marmeren keuken mooi? Ook dan kunnen we je helpen. Als keukenbouwers maken we regelmatig volledige keukens van marmer, en nog vaker keukens met een marmeren keukenblad.

Lichte Of Donkere Keuken Van Marmer
In Gesprek Over Het Ontwerp Van Jouw Donkere Keuken

Een lichte of donkere keuken? Wij maken jouw droomkeuken op maat

Bij ons hoef je geen concessies te maken, want we maken jouw keuken precies zoals jij het wilt. Wil je graag dat wij je keuken gaan realiseren? Vraag direct hieronder een offerte aan. Je bent dan weer een stap dichterbij de keuken van je dromen.

Hulp nodig bij het realiseren van je droomkeuken?

Wil je graag de keuken van je dromen op maat laten maken? En wil je graag weten hoeveel dit kost? Vul dan het offerte formulier hieronder in.

Inspiratie nodig?

Weet je nog niet precies hoe de keuken van je dromen eruit ziet en wil je graag geïnspireerd worden? Volg ons dan op de volgende social media kanalen.