Hoe is het voor architecten om met ons samen te werken?

Al sinds 1976 actief in interieurbouw en meubelmakerij

Als architect wil je graag samenwerken met een betrouwbare interieurbouwer. Jouw imago kleeft namelijk ook aan de onderaannemers met wie jij samenwerkt. Dat begrijpen wij bij Atelier 19 als geen ander.

Dat is de reden dat we in de afgelopen jaren veel hebben mogen samenwerken met verschillende architecten verspreid door heel Nederland. Samen werkten we aan luxe villa’s, maar bijvoorbeeld ook aan zakelijke interieurprojecten voor het mkb.

Jouw schetsen en technische tekeningen 1-op-1 tot leven brengen

Als ervaren interieurbouwer zijn we gewend om met technische tekeningen (Vectorworks, AutoCAD, SketchUp) en de daarbij horende schetsen te werken. Op basis van deze tekeningen en schetsen zijn wij, afhankelijk van het type schets, vaak in staat zonder veel overleg het project te kunnen realiseren.

Mocht het voorkomen dat je alsnog wilt sparren over bijvoorbeeld materiaalkeuze of indeling, dan denken we daarin ook graag met je mee. Ook doen we je graag verschillende voorstellen om te voldoen aan het gestelde budget door jouw klant. Ons doel is om jouw werkzaamheden makkelijker te maken, niet moeilijker.

Een werkplaats van 300 m2 met de modernste machines voor zowel grote als kleinere projecten

Onze werkplaats is in de loop der jaren flink veranderd. Zo hebben we niet alleen meer ruimte gekregen, maar is er in onze werkplaats ook een volautomatische CNC machine en een professionele zaagwand te vinden om de meest uiteenlopende grote en kleine projecten snel en tot in detail tot leven te laten komen.

Onze werkwijze: een samenwerking voor het leven

We’re in this for the long run. Daarom maken we graag duidelijke afspraken, maar kunnen we die afspraken tegelijkertijd ook eenvoudig wijzigen als dit nodig is. Ons doel is een zo soepel mogelijk verloop van het project. We weten dat ons werk invloed heeft op jouw imago. Daar zijn we het liefst zo voorzichtig mogelijk mee.

Betrouwbare onderaannemers, voor alles wat we niet in-house doen

Omdat ons machinepark erg uitgebreid is, kunnen we vrijwel alles onder één dak. Toch willen we graag eerlijk zijn als het om de samenwerking met onderaannemers gaat. Werkzaamheden zoals het zagen van natuursteen/bladen en het professioneel laten spuiten van houtwerk zijn werkzaamheden die we uitbesteden. Maar natuurlijk wel aan betrouwbare onderaannemers waarmee we al jaren werken.

Nacontrole en service is standaard in de offerte prijs inbegrepen

Met de hoeveelheid toewijding die wij in interieurprojecten stoppen, gebeurt het nauwelijks dat er fouten gemaakt worden. Toch kan het voorkomen dat bijvoorbeeld een kastdeur na oplevering nogmaals afgesteld dient te worden, of dat er zich een klein mankement voordoet

Als dit het geval is, komen wij na oplevering van het project gewoon kosteloos bij jouw klant langs om het euvel op te lossen. Dat zit bij ons standaard in onze diensten inbegrepen. Ook na de oplevering zorgen wij ervoor dat jouw klant tevreden blijft.

Eerst beginnen met een klein project?

Een nieuwe samenwerking is altijd spannend. Je wilt natuurlijk eerst weten welk ‘vlees je in de kuip’ hebt voordat je jouw goede naam aan ons verbindt. Dat begrijpen we.

Daarom is het voor ons gebruikelijk om de samenwerking te starten met een ‘klein project’. Heb je een klein project? Of duik je graag direct in het diepe?

 

We zijn er helemaal klaar voor!

 

Neem contact met ons op