Wilma

Administratie

Tussen de mannen voelt Wilma zich als een vis in het water. “Een mannencultuur, daar heb je veel minder haat en nijd naar elkaar”.
Je zou misschien kunnen denken dat ze daarom confrontaties liever uit de weg gaat. Maar niks is minder waar. Wilma trapt dikwijls op de rem als ze ziet dat het financieel en bedrijfstechnisch niet helemaal op rolletjes loopt.

Zowel inkomend als uitgaand, glipt geen enkele offerte of factuur zomaar langs haar. Met meer dan 26 jaar ervaring bij een accountantsbureau bewaakt Wilma het fort.
Omdat ze zelf ook ondernemer is geweest in de interieurbouw en overzicht houdt, kan ze vaak direct de vinger op de zere plek leggen. En ze schroomt dan niet om hierover een discussie aan te gaan.

Een pittige dame met het hart op de goede plek. En dat zorgt voor een fijne open cultuur bij Atelier 19.

“Ik zeg weleens dat ze zweepslagen krijgen als het niet klopt.”

En dat zegt natuurlijk al genoeg over hoe de reislustige Wilma binnen het team past. Reislustig? Ja zeker, want Japan, New York, Indonesië, Peru, Dubai, Curaçao en de Vietnam zijn slechts een aantal plekken waar zij al is geweest.
En de ondernemende Wilma is nog lang niet klaar met reizen. Vraag haar naar d’r volgende trip en ze kan er uren met je over babbelen.

Waar ik graag naar luister