Vrijblijvende offerte aanvragen

Meubelmaker Zoetermeer nodig? Jouw droominterieur op maat

Ben je op zoek naar een meubelmaker in Zoetermeer en omgeving? Een specialist die jou kan helpen met het realiseren van jouw droominterieur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Atelier 19 helpen we je namelijk aan een interieur dat perfect aansluit op al jouw wensen. Niets is ons te gek! Want het meubelstuk van je dromen vind je niet in een keukenzaak of woonwinkel. Maar wij kunnen wel het meubel van je dromen maken. 

Atelier19 Inklapbed Kast Op Maat gemaakt door meubelmaker Zoetermeer
Meubelmakers van atelier in Zoetermeer

Wie is Atelier 19: meubelmaker Zoetermeer?

Wij zijn meubelmakers in hart en nieren. Al sinds 1976 staan wij klaar om je te helpen bij ieder meubelstuk. Denk daarbij aan keukens, garderobekasten op maat, tafels en alles wat jij je maar kunt bedenken. Het enige dat wij nodig hebben is een afbeelding, wij maken het voor je!

Met een grote portie creativiteit en passie voor het vak, gaan wij voor de hoogste kwaliteit. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij de klant centraal staat. Onze producten zijn immers uniek, net als onze opdrachtgevers.

Wat kunnen we als meubelmaker Zoetermeer voor je maken?

Als meubelmaker in Zoetermeer maken wij eigenlijk bijna alles op maat. Het enige dat wij nodig hebben is een afbeelding, idee of ander voorbeeld, de afmetingen en wij maken het voor je.

Als meubelmaker in Zoetermeer maken we vaak:

  • keukens op maat
  • garderobekasten
  • tv-meubels
  • badkamermeubels
  • kastenwanden
  • en nog veel meer interieuroplossingen en meubels op maat.
Atelier19 Inloopkast Op Maat gemaakt door meubelmaker Zoetermeer
Atelier19 Schoenen Opbergkast Marmer door meubelmaker Zoetermeer
Atelier19 Zwarte Op Maat Kastenwand door MeubelmakerZoetermeer
Atelier19 Inloopkast Op Maat gemaakt door meubelmaker Zoetermeer
Atelier19 Inklapbed Kast Op Maat gemaakt door meubelmaker Zoetermeer
Atelier19 Inklapbed Kast Op Maat gemaakt door meubelmaker Zoetermeer
Atelier19 Schoenen Opbergkast Marmer door meubelmaker Zoetermeer
Atelier19 Zwarte Op Maat Kastenwand door MeubelmakerZoetermeer
Atelier19 Inloopkast Op Maat gemaakt door meubelmaker Zoetermeer
Atelier19 Inklapbed Kast Op Maat gemaakt door meubelmaker Zoetermeer
Atelier19 Inklapbed Kast Op Maat gemaakt door meubelmaker Zoetermeer

Atelier 19: jouw meubelmaker in Zoetermeer!

Wil je een nieuw meubel laten bouwen en heb je iets gezien dat je aanspreekt? Misschien op Pinterest of ergens in een magazine? Geen enkel probleem, wij gaan het voor je maken! Geef ons maar een afbeelding en wij kunnen je precies vertellen welk hout er gebruikt is, hoe we het zouden maken en hoe lang dat duurt. Wij houden wel van een uitdaging!

Als je een specifieke wens hebt, heb je waarschijnlijk oog voor detail en houd je van mooie spullen. Jij weet precies wat je wilt en je kunt dit niet vinden in een standaard woonwinkel. Wij zijn juist erg benieuwd naar wat jij graag wilt en wisselen hierover graag gedachten uit. Zo kunnen we samen kijken naar foto’s, video’s, materialen en andere voorbeelden / moodboard die je hebt verzameld. Of gewoon door simpelweg met elkaar af te spreken en naar jouw wensen te luisteren. Hiervoor nodigen we je graag uit in onze atelier.

Francois meubelmaker Zoetermeer en omgeving
Onderhoudswerkzaamheden meubelmaker Zoetermeer

Meubelmaker Zoetermeer werkzaam door heel Nederland

Als meubelmaker hebben we ons atelier in Rotterdam, maar onze klanten zitten door heel Nederland! Van Purmerend tot Zoetermeer, van Zwolle tot aan Goes, het maakt niet uit waar je woont, wij komen met onze bus naar je toe.

Vanuit onze atelier leveren we door het hele land maatwerk meubilair en interieurs. Met ons eigen team verzorgen we niet alleen de plaatsing maar ook het onderhoud van onze producten door heel Nederland, en dus ook bij jou in Zoetermeer.

Dit zeggen andere klanten over dé meubelmaker van Zoetermeer

Robbert Jan Souge

Het team van Atelier 19 heeft bij mij beide badkamers en beide toiletten gerenoveerd. Ben erg blij met het resultaat. Belangrijk is dat Atelier 19 zich houdt aan afspraken en – wanneer zaken toch anders lopen dan voorzien – zij de flexibiliteit hebben om snel oplossingen te vinden.

Sanne Govers

Nike van Atelier 19 heeft voor ons een prachtige inbouw kast ontworpen. Samen met Sylvan hebben ze heel veel tijd genomen om de kast ter plekke in elkaar te zetten. Ze zijn ontzettend bedreven in het vak, stellen zich professioneel en beleefd op en gingen pas weg op het moment dat wij het perfect vonden. We zijn heel blij met het resultaat.

Patricia de la Houssaye

Zeer betrokken deskundige interieurbouwers. Ze hebben bij ons een raam opnieuw opgebouwd waar houtrot was geconstateerd ! Mooi resultaat.

Meubelmaker Zoetermeer voor particuliere klanten

Op zoek naar een meubelmaker in Zoetermeer voor een project binnenshuis? Zoals bijvoorbeeld een nieuwe keuken of badmeubel, of wil je een totale make-over van je huis? Bij dit soort projecten komt vaak meer kijken dan je denkt. Los van het lichamelijk zware werk, vraagt het ook om vakmanschap en precisie.

Toch is zo’n verbouwing soms nodig om een stap dichterbij het huis van je dromen te komen. Gelukkig hebben wij de ervaring en kennis in huis om zulke projecten van het begin tot het eind te begeleiden en realiseren. Want het interieur van je dromen vindt je niet in een keukenzaak of woonwinkel.

Meubelmaker Zoetermeer voor zakelijke klanten

Op zoek naar een meubelmaker in Zoetermeer voor een nieuw interieur binnen je zaak, winkel of bedrijfspand? Wil je nieuwe bureaus op maat of unieke barkrukken laten maken?

Wij leveren maatwerk meubels voor horeca, bibliotheken, onderwijs, zorg, retail en kantoren. Kortom, wij werken voor uiteenlopende branches en maken interieurs voor de zakelijke markt.

Het zijn locaties waar veel mensen samenkomen en waar intensief gebruik van de meubels wordt gemaakt. Zo hebben wij als meubelmaker Zoetermeer veel ervaring in het ontwikkelen en produceren van complete interieurs om zakelijk vastgoed in te richten en te onderhouden. Elke sector waar Atelier 19 actief is heeft zijn eigen specifieke kenmerken en gebruikersbehoefte. Wij stemmen meubels altijd af op de gebruikers.

Meubelmaker Zoetermeer: jouw interieur tot in het kleinste detail verzorgd!

Yes! Onze meubelmakers mogen in onze atelier of bij jouw in Zoetermeer op locatie aan de slag met jouw interieurstuk. Om snel te kunnen schakelen en het overzicht te behouden, hebben wij het liefste persoonlijk contact. Dit geldt voor zowel kleine als grote projecten. Of het nu complete verbouwingen, interieurwerk- of schilderwerkzaamheden zijn. Wij helpen je graag van het ontwerp, tot constructie, afwerking en ook onderhoud.

garderobe kast op maat gemaakt door meubelmaker Zoetermeer

Onderhoud en service van meubelmaker Zoetermeer

Heb je al een mooi meubel laten bouwen, maar kan het wel een opknapbeurt gebruiken? Als meubelmakers voeren we ook renovaties en schilderwerk uit bij een bestaand interieur. Dit doen wij voor losse meubels vanuit ons atelier in Rotterdam. Maar voor onderhoudswerkzaamheden aan grote interieurs komen wij naar ook naar Zoetermeer!

Of het nu gaat om een interieur dat wij voor je hebben gemaakt of niet, met onze onderhoudsservice geven wij jouw interieur een facelift! Altijd met de grootste zorg voor jouw meubels en interieur.

Onderhoudswerkzaamheden die wij als meubelmaker Zoetermeer uitvoeren:

  • het opnieuw stofferen van meubels
  • het schuren en lakken van meubels en vloeren
  • het restaureren van antiek
  • het realiseren van een professionele afwerking

De koffie staat voor je klaar bij dé meubelmaker van Zoetermeer

Naast dat we als meubelmakers veel onderweg zijn, hebben we bij Atelier 19 een ruime werkplaats in Hillegersberg, Rotterdam. In deze ruime en lichte ruimte werken onze meubelmakers aan jouw gewenste meubelstuk voor jou als bedrijf of particulier in Zoetermeer en door heel Nederland. Uiteraard hebben wij in ons atelier ook onze eigen ruimtes ingericht. Denk bijvoorbeeld aan het kantoor en onze vergaderruimte. Hier ben je trouwens altijd welkom voor een kopje verse koffie of thee.

Meubelmakers van atelier in Zoetermeer

Klaar om je droommeubel te laten maken?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan