Vrijblijvende offerte aanvragen

Meubel op maat Zoetermeer laten maken? Wij realiseren jouw droommeubel!

Meubel op maat in Zoetermeer laten maken? Heb jij een specifieke interieurwens en heb je daarvoor een meubel op maat nodig? Iemand die jou kan helpen met het realiseren van jouw droomproject? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Atelier 19 helpen we je namelijk aan een meubel op maat dat naadloos aansluit op al jouw wensen, welke afmeting dan ook. Het interieur van je dromen vind je namelijk niet in een keukenzaak of woonwinkel. Maar dit kunnen wij wel voor je op maat ontwerpen. Dit doen wij vanuit ons atelier in Rotterdam. Voor grotere projecten werken wij ook op locatie in Zoetermeer. 

Weet jij al hoe je droommeubel eruit moet zien?

Voordat je een meubel op maat in Zoetermeer laat maken is het belangrijk om te weten wat jij wilt. Heb je voorbeeldfoto’s van bijvoorbeeld Pinterest, Instagram of van een magazine? En weet je hoe groot jouw meubel op maat moet zijn? Dan kunnen wij je helpen met het ontwerpen van jouw droommeubel. Weet je nog niet precies wat je wilt? Ook dan helpen wij je graag. Als meubelmakers hebben wij veel ervaring, en kunnen wij met je meedenken voor je eigen meubel op maat in Zoetermeer. Dit doen wij tijdens een gesprek bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Zoetermeer. Na het gesprek kunnen wij jouw droommeubel ontwerpen.  

Welke meubels op maat kunnen wij voor jou realiseren?

Wij realiseren jouw droommeubel op maat in Zoetermeer. Als meubelmakers hebben wij een idee of voorbeeld, en afmetingen nodig om jouw meubel op maat in Zoetermeer te realiseren.

Wij maken verschillende meubels op maat in Zoetermeer zoals:

  • keukens op maat;
  • garderobekasten;
  • tv-meubels;
  • badkamermeubels;
  • inbouwkasten.

Wij zorgen ervoor dat jouw droommeubel op maat wordt gerealiseerd door onze meubelmakers.

Ontwerpen van jouw meubel op maat

Na ons eerste gesprek over jouw droommeubel weet je hoe jouw meubel op maat eruit moet zien. Wij vertalen jouw ideeën en wensen om in een ontwerp. Is het ontwerp toch niet helemaal wat je wilt? Dan passen wij het ontwerp aan! Na jouw goedkeuring gaan wij aan de slag met het maken van jouw meubel op maat. Dit doen wij vanuit ons atelier in Hillegersberg te Rotterdam. Voor grotere projecten gaan wij soms ook aan de slag op locatie in Zoetermeer. 

Wij gaan aan de slag met het maken van jouw meubel op maat

Na goedkeuring op het ontwerp gaan we ermee aan de slag! Tijdens het proces mag je natuurlijk langskomen. Je kan dan zien hoe wij als meubelmakers jouw meubel op maat in Zoetermeer realiseren. In onze werkplaats kunnen we alle denkbare meubels op maat maken. Wij maken keukens, garderobe kasten, wandkasten, eettafels, stoelen, tv-meubels, dressoirs, badkamermeubels en bedden. Als meubelmakers kunnen wij met onze kennis en 40+ jarenlange ervaring jouw ideeën en wensen omzetten tot een meubel geheel naar jouw wens. Geen meubel is voor ons te gek! Als jij voorbeelden en maatvoeringen meeneemt dan kunnen onze meubelmakers jouw droommeubel realiseren.  

Dit vinden onze klanten van hun meubels op maat:

Robbert Jan Souge

Het team van Atelier 19 heeft bij mij beide badkamers en beide toiletten gerenoveerd. Ben erg blij met het resultaat. Belangrijk is dat Atelier 19 zich houdt aan afspraken en – wanneer zaken toch anders lopen dan voorzien – zij de flexibiliteit hebben om snel oplossingen te vinden.

Sanne Govers

Nike van Atelier 19 heeft voor ons een prachtige inbouw kast ontworpen. Samen met Sylvan hebben ze heel veel tijd genomen om de kast ter plekke in elkaar te zetten. Ze zijn ontzettend bedreven in het vak, stellen zich professioneel en beleefd op en gingen pas weg op het moment dat wij het perfect vonden. We zijn heel blij met het resultaat.

Patricia de la Houssaye

Zeer betrokken deskundige interieurbouwers. Ze hebben bij ons een raam opnieuw opgebouwd waar houtrot was geconstateerd ! Mooi resultaat.

Wil jij een meubel op maat laten maken?

Neem contact met ons op

Jouw meubel op maat is gemaakt door onze meubelmakers in Zoetermeer!

Nadat we jouw droommeubel hebben gemaakt komen wij deze bij jouw op locatie in elkaar zetten. Of je nu in Zoetermeer in een jaren 30 woning, een penthouse of een appartement woont, wij kunnen jouw meubel op elke denkbare locatie in elkaar zetten.  Onze meubelmakers zorgen ervoor dat al jouw ideeën en wensen in het eindproduct te zien zijn. Na het plaatsen van het meubelstuk kun jij genieten van jouw meubel op maat. Jouw droommeubel is dan een feit!

Wie gaan jouw droommeubel op maat maken?

Wij zijn Atelier 19. Wij zijn gepassioneerde interieurbouwers en gek op een uitdaging. Al sinds 1976 staan wij klaar om je te helpen bij ieder meubel op maat en ieder interieur. Denk daarbij aan op maat gemaakte keukens, garderobe- en inloopkasten en nog veel meer specifieke interieuroplossingen. Het enige dat wij nodig hebben is jouw idee, de afmetingen en wij gaan het voor je maken.

Met veel creativiteit en passie voor ons vak, gaan we voor de allerhoogste kwaliteit. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hierbij sta jij altijd centraal.

Hoe lang duurt het maken van een meubel op maat?

Elk meubel op maat project is anders. Een tafel op maat maken wij sneller dan een keuken op maat. Wij laten je vooraf altijd weten hoe lang het duurt en maken hierover duidelijke afspraken met elkaar. Jij weet precies wanneer jouw meubel op maat klaar is. Wist je dat je tijdens het bouwproces ook langs kan komen in ons atelier in Rotterdam? 

Leveren en monteren jullie mijn meubel op maat in Zoetermeer?

Wij hebben jouw droommeubel op maat gemaakt in ons atelier of bij jou op locatie. Als wij je meubelstuk in ons atelier hebben gemaakt komen wij jouw meubel op maat bij je thuis in Zoetermeer of op een locatie naar keuze afleveren. Wanneer we jouw meubelstuk hebben afgeleverd gaan wij het direct monteren. Jij kan dan zo snel mogelijk genieten van jouw droommeubel op maat. Voor het monteren en leveren van jouw meubelstuk rekenen wij geen extra kosten.

Wat zijn de kosten voor het maken van een meubel op maat?

De kosten van een meubel op maat zijn afhankelijk van veel verschillende factoren. Om een goede indicatie te kunnen geven hebben we een aantal vragen die we aan je stellen. Als we over de juiste input beschikken kunnen we een offerte voor je op maken. Ben je benieuwd wat de kosten zijn van jouw meubel op maat? Vraag dan direct een offerte aan.

Meubel op maat laten maken in Zoetermeer?

Wij helpen je graag met het realiseren van jouw droommeubel. Het interieur van je dromen vind je namelijk niet in een keukenzaak of woonwinkel. Maar dit kunnen wij wel voor je op maat ontwerpen. 

Heb je een vraag? Of wil je ook een meubel op maat laten maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel 010 760 6100! Onze meubelmakers beantwoorden graag je vragen en denken met je mee over jouw droommeubel op maat.

Klaar om je droommeubel te laten maken?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan