Meubel op maat laten maken in Rotterdam?

Heb jij een specifieke interieurwens en heb je daarvoor een meubel op maat nodig? Iemand die jou kan helpen met het realiseren van jouw droomproject? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Atelier 19 helpen we je namelijk aan een interieur dat naadloos aansluit op al jouw wensen, welke afmeting dan ook. Het interieur van je dromen vind je namelijk niet in een keukenzaak of woonwinkel. Maar dit kunnen wij wel voor je op maat ontwerpen vanuit ons atelier in Rotterdam.

Wij kunnen alles maken waar jij van droomt

Geen uitdaging is voor ons te gek.

Sapbar
Keuken met kookeiland
Eetkamer
Keuken

Wie is Atelier 19?

Wij zijn gepassioneerde interieurbouwers en gek op een uitdaging. Al sinds 1976 staan wij klaar om je te helpen bij ieder meubel op maat en ieder interieur. Denk daarbij aan op maat gemaakte keukens, garderobe- en inloopkasten en nog veel meer specifieke interieuroplossingen. Het enige dat wij nodig hebben is jouw idee, de afmetingen en wij gaan het voor je maken.

Met veel creativiteit en passie voor ons vak, gaan we voor de allerhoogste kwaliteit. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hierbij sta jij altijd centraal.

Aan de slag met jouw meubel op maat

Je hebt al veel interieur- en woonwinkels afgestruind maar je vond nergens waar je precies naar zocht. Daarom heb je besloten het meubel op maat te laten maken. De kans is aanwezig dat je nog nooit eerder een interieurstuk op maat hebt laten maken. Hoe werkt dat precies? Wat kun je verwachten? En wat verwachten wij van jou? Wij leggen het je graag uit.

Om te beginnen luisteren wij graag naar het idee dat jij in je hoofd hebt zitten. Heb je iets gezien dat je aanspreekt? Misschien op Pinterest of ergens in een magazine? Dan willen wij daar graag over sparren. Naast de wensen en ideeën hebben wij natuurlijk ook afmetingen nodig. Op basis hiervan kunnen wij aangeven hoe we het zouden maken en hoe lang dat ongeveer zal duren.

We hebben jouw idee en ontwerp op papier: tijd om aan de slag te gaan! Dit doen we in ons atelier in Rotterdam, waar je altijd welkom bent om even te komen kijken bij jouw meubel op maat. Dit mag als we bijna klaar zijn, maar ook wanneer we net begonnen zijn, de deur staat altijd voor je open!

Aan het einde van het proces draaien we de rollen om. Als jouw meubel op maat klaar is, komen we met de bus naar je toe om alles in elkaar te zetten / te plaatsen. Een spannend en vooral leuk moment, want nu kun je eindelijk zien hoe jouw meubel eruit ziet naast de rest van je interieur! Een gegarandeerd plezier momentje waar ook wij altijd erg blij van worden.

Et voilà!

En toen stond het meubel waar je al zo lang naar zocht, ineens in jouw woonkamer! Een interieur waar je elke dag met plezier naar kijkt. Het plaatje van Pinterest, bij jou thuis. Iets waar je elke dag weer blij van wordt. Heb je er al zin in?

Ons atelier in Rotterdam

Bij Atelier 19 hebben we een ruim atelier met werkplaats in Hillegersberg, Rotterdam. Daar werken onze collega’s aan jouw gewenste meubel op maat. Uiteraard hebben wij in ons atelier ook aan onze eigen inrichting gedacht. Denk bijvoorbeeld aan het kantoor en onze kantine. Je bent hier trouwens altijd welkom voor een kopje koffie of thee.

Meer weten?

Wil je graag weten wat Atelier 19 voor jou kan betekenen op het gebied van meubels op maat? Neem dan gerust contact met ons op voor passend advies of kom een keer langs in ons atelier in Rotterdam. We weten zeker dat we jou kunnen helpen met het realiseren van jouw droomproject!

Dit hebben we al gemaakt

Compleet interieur van een woning in Naaldwijk

Familie Vogel

Bekijk case

Luxe keuken, kastenwanden en diverse opbergers in Kralingen

Familie Groenen

Bekijk case

Inloopkast en opklapbed in een Rotterdams penthouse

Familie Kranenburg

Bekijk case

Moderne woning Amsterdam

Familie Hendriks

Bekijk case

Aangenaam! Wij zijn Atelier 19

 

François

Chef interieurbouw en eigenaar
Lees mijn verhaal
 

Nike

Interieurbouwer
Lees mijn verhaal
 

Vincent

Interieurbouwer en eigenaar
Lees mijn verhaal