Vrijblijvende offerte aanvragen

Keuken op maat in Rhoon laten maken?

Ben je op zoek naar een bedrijf dat een keuken op maat in Rhoon kan maken? Een specialist die jou kan helpen met het realiseren van jouw droomkeuken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Atelier 19 helpen we je namelijk aan een keuken die naadloos aansluit op al jouw wensen. Niets is ons te gek! Want de keuken van je dromen vind je niet in een keukenzaak of woonwinkel. Maar wij kunnen het wel laten maken.

Interieurbouwers In Gesprek Over Keuken Op Maat Laten Maken Voor Klant Rhoon
Houten Keuken Op Maat Laten Maken Rhoon

Wij maken jouw ideale keuken op maat in Rhoon!

Keuken op maat laten maken? Als interieurbouwer maken wij in Rhoon bijna alles op maat. Het enige dat wij nodig hebben is een afbeelding, idee of ander voorbeeld, de afmetingen en wij maken het voor je.

Als interieurbouwer in Rhoon maken we vaak:

  • keukens op maat
  • tv-meubels & garderobekasten
  • en nog veel meer interieuroplossingen en meubels op maat.

Verschillende soorten keukens op maat gemaakt

Als je een keuken op maat wil laten bouwen in Rhoon, dan kan dit in verschillende soorten stijlen. Het ligt maar net aan jouw eigen smaak! 

Heb je iets gezien dat je aanspreekt? Heb je bijvoorbeeld inspiratie opgedaan uit Pinterest of in een magazine? Geen enkel probleem, wij kunnen jouw droomkeuken voor je maken! Geef ons maar een foto van jouw droomkeuken en wij vertellen je exact welk houtsoort of materiaal er gebruikt is, hoe we het kunnen fabriceren en hoeveel tijd het kost. Wij houden wel van een uitdaging!

Luxe Keuken Op Maat Laten Maken Rhoon
Moderne Keuken Op Maat Laten Maken Rhoon
Landelijke Keuken Op Maat Laten Maken Rhoon
Huiselijke Keuken Op Maat Laten Maken Rhoon
Keuken Op Maat Controle Door Atelier 19 Rhoon
Keuken Op Maat Door Atelier 19 Rhoon
Donkergrijze Keuken Op Maat Laten Maken Rhoon
Moderne Keuken Op Maat Laten Maken Rhoon
Landelijke Keuken Op Maat Laten Maken Rhoon
Huiselijke Keuken Op Maat Laten Maken Rhoon
Keuken Op Maat Controle Door Atelier 19 Rhoon
Keuken Op Maat Door Atelier 19 Rhoon
Donkergrijze Keuken Op Maat Laten Maken Rhoon

Landelijke keuken

Kies voor een landelijke keuken op maat als je van dromerig en stoer houdt! Landelijke keukens kenmerken zich vaak door kalme, neutrale kleuren en hebben een knus karakter. Zwart en wit zijn hierbij vaak de basis. Ook kiezen sommige mensen juist voor een oud ogende of juist een nieuwerwets landelijke keuken.

Heb je een interieur idee wat je graag wilt laten realiseren? Zo gaan wij te werk.

Landelijke Keuken Op Maat Laten Maken Rhoon
Keuken Op Maat Tekeningen Bespreken Door Atelier 19 Rhoon

Klassieke landelijke keuken

Bij een klassieke landelijke keuken op maat denken mensen vaak aan: een huiselijke keuken die mooi met de tijd rijpt. Klassieke en landelijke stijlen kun je goed met elkaar combineren, omdat zij veel met elkaar gemeen hebben.

Zo kun je zien dat er met vakmanschap gewerkt is aan een keuken. Vaak straalt een keuken dan het thuiskomen gevoel, en accessoires die dat warme gevoel versterkt. Zo krijg jij toch jouw unieke landelijke droomkeuken op maat

Keuken op maat in Rhoon laten maken?
Dit zeggen onze klanten over ons

Pam Paulis

Atelier 19 heeft voor ons een keuken geplaatst in ons nieuwe huis. We hebben deze samen met atelier 19 ontworpen en alle apparatuur erbij uitgezocht. Vervolgens is deze met veel aandacht en vakkundigheid gemaakt. Tevens de plaatsing is met oog voor detail gebeurd. Het resultaat is een werkelijk prachtige keuken, van een zeer hoge kwaliteit en geheel naar onze eigen wens. Mooi vakwerk!

Bas Boing

We zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken die door het vierkoppige team van Atelier19 is gebouwd.

 

We vonden het aanvankelijk erg spannend, omdat we niet goed wisten wat ze in werkelijkheid qua kwaliteit zouden afleveren en omdat we ons geld maar één keer konden uitgeven. Ook waren wij in het begin nog erg zoekende naar wat we wilden, met als gevolg dat tekeningen en offertes de nodige keren heen en weer gingen. Ieder mens zou gek geworden zijn, maar Vincent was erg geduldig met ons.

 

De keuken is uiteindelijk prachtig geworden en boven verwachting: van plint tot de bovenkant van de kastjes – alles is strak uitgelijnd en het spuitwerk is prachtig. Kwaliteit is top. We gaan nu met atelier19 een volgende project aan.

Ap van den Arend

Hier een zeer tevreden klant.

 

Het team van Atelier 19 heeft onze keuken aangepakt, die na 25 jaar wel aan een update toe was. Francois kenden wij al van zo’n 20 jaar geleden, toen de keuken verlengd diende te worden – dat ging zo goed, dat we nu meteen contact hebben gezocht.

 

Atelier 19 heeft een compleet nieuwe kast gemaakt, met verspringende dieptes in verband met een verspringing in de muur die meteen zo aan het oog werd onttrokken – hadden we veel eerder moeten doen! Bijna alles moest op maat gemaakt worden, en dan ben je hier aan het goede adres! En natuurlijk is dat wat kostbaarder, maar dat mag dan ook. Een sterrenrestaurant is ook kostbaarder dan een fastfood keten, en een maatpak kostbaarder dan een kostuum uit het rek. Maar bij een keuken is dat nog belangrijker, want een maatpak draag je niet elke dag – een keuken wél!

 

Solide materialen, creatieve oplossingen.. eigen ideeën worden meegenomen, of gewijzigd als de jarenlange ervaring toch prevaleert boven wilde ideeën. En Atelier kwam ook met nuttige suggesties waar wij nooit aan gedacht zouden hebben!
Natuurlijk gaat er af en toe iets mis – dat gebeurt altijd. Geen probleem, het gaat erom hoe je dat oppakt – en dat gebeurt voortvarend.

 

Het nadeel voor Atelier 19 is wel, dat de keuken makkelijk weer 25 jaar mee kan – sorry jongens! maar er komt vast wel weer een ander project tussendoor 😉

Zwarte landelijke keuken

Een zwarte landelijke keuken op maat voldoet aan alle bestaande keukentrends die er nu zijn. De zwarte keuken heeft een fijne balans tussen nieuwerwets en stoer. Je kunt ook donker gekleurde houtsoorten combineren om de keuken een luxere uitstraling te geven. Zo kun jij jouw smaak verfijnen met verschillende soorten materialen zoals hout- en steensoorten.

Witte landelijke keuken

De kleur die het vaakst voorkomt bij een landelijke keukens op maat is vaak wit. Dit komt omdat wit een fijne kleur is om te combineren met andere kleuren. Wit staat er ook bekend om dat het een ruimtelijk kleur is. 

Je kunt ook witte kastjes combineren met een zwarte stenen aanrechtblad voor een hedendaagse look. Het verschil tussen wit en zwart is groot, dus dat kan de look van je droomkeuken erg veranderen.

Tekeningen Keuken Op Maat Laten Maken Door Interieurbouwers Rhoon
Keuken Op Maat Werkplaats Van Atelier 19 Rhoon
Werkzaamheden Keuken Op Maat Laten Maken Rhoon
Tekeningen Keuken Op Maat Laten Maken Door Interieurbouwers Rhoon
Keuken Op Maat Werkplaats Van Atelier 19 Rhoon
Werkzaamheden Keuken Op Maat Laten Maken Rhoon
Keuken Met Moderne Look Laten Maken Rhoon

Moderne landelijke keuken

Door gebruik te maken van de kleuren wit en zwart heb je snel een modern ogende landelijke keuken. Dit kun je goed combineren met matte of juist hoogglanzende keukenfronten. Als je ook authentiekheid wilt in je keuken kun je kiezen voor een vrijstaand fornuis, landelijke accessoires en je hebt een prachtige moderne landelijke keuken.

Industriële keuken

Een industriële keuken op maat associëren zich door de stevige materialen en een robuuste uitstraling. Dit is juist het omgekeerde van moderne en design keukens waar het allemaal gelikt is afgewerkt. Bij een industriële keuken horen oneffenheden en grove lijnen. De kracht van dit soort keukens zijn dat zij goed te combineren zijn met verschillende materialen, kleuren, meubelen en die kun je omvormen tot een eenheid die past bij jouw industriële droomkeuken.

In een industriële keuken op maat kun je helemaal losgaan met het kiezen van accessoires. Dit kun je zien op straat, op social media en bij vrienden en familie. Zo kun je metalen hanglampen, leren stoelen met stalen poten, ijzeren kasten, donkere keuken met een industriële look en grote planten combineren. Ook kun je kookgerei aan de muur hangen aan een stoere rek of planken. Zo kun je een industriële keuken toch een huiselijke sfeer meegeven.

Huiselijke Keuken Op Maat Laten Maken Rhoon
Landelijke Keuken Op Maat Laten Maken Rhoon

Design keuken

Design keukens op maat hebben een luxueus en eenvoudige uitstraling. De opstelling van de keuken is strak en doelmatig. Dit type keukens kun je goed combineren met felle kleuren en verschillende materialen om een uniek geheel te vormen. Met de allernieuwste apparatuur is jouw design keuken klaar om gebruikt te worden.

De strakke lijnen en eenvoudige uitstraling zijn kenmerkend aan een design keuken op maat gemaakt. Dit type keuken stralen vaak rust uit. Daarom worden de kleuren beige, wit en grijs vaak gebruikt. Dit geeft de keuken dat ruimtelijke gevoel die een design keuken kenmerkt.

Ook heb je genoeg ruimte voor al jouw kookspullen. Een design keuken op maat heeft meer dan genoeg plek om jouw kookspullen veilig op te bergen. Zo kun je al jouw spullen kwijt in jouw luxueuze en minimalistische keuken.

Keuken op maat met marmer look

Een keukens op maat met marmer look is een keukentrend die terug is. Marmeren aanrechtbladen worden steeds gewilder omdat zij een klassieke uitstraling hebben, uit natuurlijk materiaal zijn gemaakt, duurzaam is en dus een goede investering voor jouw droomkeuken. Marmer is een harde steensoort en daarom ook een goede en sterke materiaal voor jouw keuken. Ook kun je het goed onderhouden en straalt het luxe uit.

Deze keukentrend zal je niet ontgaan zijn: de marmerlook!

Je kunt ook een marmeren spoelbak door ons laten maken. Bij de spoelbak en aanrechtblad kun je uit verschillende soorten kleuren marmer kiezen. Wij onderhouden ook keuken met een marmer look en wij vinden het onderhouden en schoonmaken eenvoudig omdat het duurzaam materiaal is.

Keuken Op Maat Controle Door Atelier 19 Rhoon
Keuken Met Moderne Look Laten Maken Rhoon

Keuken op maat met composiet look

Een keukens op maat met composiet aanrechtbladen is het goedkopere broertje van marmer. Hier maken wij vaak rvs spoelbakken omdat dit niet zo sterk is als marmer. je kunt wel kiezen uit de kleuren goud, koper, zwart of de rvs kleur zelf voor jouw spoelbak. Wij leveren ook kranen die je goed kunt combineren met de eerder genoemde kleuren. Zo kun je ook een goud, koper, zwart of een rvs gekleurde spoelbak voor jouw composiet keuken kopen. Je kunt ze ook mooi samen combineren. Zo kun je kiezen uit een zwarte spoelbak met een gouden kraan. Zo kun jij je keuken nog meer je eigen draai geven. 

Keuken op maat in Rhoon én door heel Nederland

Als interieurbouwers hebben we ons atelier in Rotterdam, maar onze klanten zitten door heel Nederland! Van Amsterdam tot Nijmegen, van Groningen tot aan Maastricht, het maakt niet uit waar je woont, wij komen met onze bus naar je toe. 

Vanuit onze vestiging in Rotterdam leveren we door het hele land maatwerk meubilair en interieurs. Met ons eigen team verzorgen we niet alleen de plaatsing maar ook het onderhoud van onze producten.

Donkergrijze Keuken Op Maat Laten Maken Rhoon

Keuken op maat Rhoon voor particuliere klanten

Op zoek naar een keuken op maat in Rhoon voor een project binnenshuis? Wil je bijvoorbeeld een nieuw keukenblad, of wil je juist een complete make-over en jouw  droomkeuken werkelijkheid maken? Bij dit soort projecten komt vaak meer kijken dan je verwacht. Los van het lichamelijk zware werk, vraagt het ook om vakmanschap en oog voor detail. 

Toch is zo’n verbouwing soms nodig om een stap dichterbij de keuken van je dromen te komen. Gelukkig hebben wij de ervaring en kennis in huis om zulke projecten van het begin tot het eind te begeleiden en realiseren. Want de keuken van je dromen vind je niet in een keukenzaak of woonwinkel.

Keuken op maat Rhoon voor zakelijke klanten

Op zoek naar een keuken op maat voor in je zaak, winkel of bedrijfspand? Wil je een design of juist een landelijke keuken? 

Wij leveren maatwerk keuken meubels voor horeca, bibliotheken, onderwijs, zorg, retail en kantoren. Kortom, wij werken voor uiteenlopende branches en maken interieurs voor de zakelijke markt. 

Het zijn locaties waar veel mensen samenkomen en waar intensief gebruik van de meubels wordt gemaakt. Zo hebben wij als keuken op maat Rhoon veel ervaring in het ontwikkelen en produceren van complete interieurs om zakelijk vastgoed in te richten en te onderhouden. Elke sector waar Atelier 19 actief is heeft zijn eigen specifieke kenmerken en gebruikersbehoefte. Wij stemmen meubels altijd af op de gebruikers.

Tekeningen Keuken Op Maat Laten Maken Door Interieurbouwers Rhoon

Atelier 19: jouw keuken op maat in Rhoon!

Wil je je keuken op maat door ons laten maken? Leuk! Als je een specifieke wens hebt, heb je waarschijnlijk oog voor detail en houd je van mooie spullen. Wij zijn juist erg benieuwd naar wat jij graag wilt en wisselen hierover graag gedachten uit. Zo kunnen we samen kijken naar foto’s, video’s, materialen en andere voorbeelden / moodboard die je hebt verzameld. Of gewoon door simpelweg met elkaar af te spreken en naar jouw wensen te luisteren. Hiervoor nodigen we je graag uit in ons atelier in Rotterdam

Keuken op maat Rhoon: jouw keuken tot in het kleinste detail verzorgd!

Yes! Onze interieurbouwers mogen in Rhoon bij jou op locatie aan de slag met jouw keuken op maat. Om snel te kunnen schakelen en het overzicht te behouden, hebben wij het liefste persoonlijk contact. Dit geldt voor zowel kleine als grote projecten. Of het nu complete verbouwingen, interieurwerk- of schilderwerkzaamheden of stofferingen zijn. Wij helpen je graag van het ontwerp, tot constructie, afwerking en ook onderhoud.

Keuken Op Maat Controle Door Atelier 19 Rhoon
Houten Keuken Op Maat Laten Maken Rhoon

Onderhoud en service van keukens op maat Rhoon

Heb je al een mooie keuken op maat laten bouwen, maar kan het wel een opknapbeurt gebruiken? Als interieurbouwers voeren we ook renovaties en schilderwerk en stofferingen uit bij een bestaand interieur. Dit doen wij voor losse meubels vanuit ons atelier in Rotterdam. Maar voor onderhoudswerkzaamheden aan grote interieurs komen wij ook naar Rhoon.

Of het nu gaat om een interieur dat wij voor je hebben gemaakt of niet, met onze onderhoudsservice geven wij jouw interieur een facelift! Altijd met de grootste zorg voor jouw meubels en interieur. 

Atelier 19 in Hillegersberg Rotterdam

Naast dat we als interieurbouwers veel onderweg zijn, hebben we bij Atelier 19 een ruim atelier in Hillegersberg, Rotterdam. In deze ruime en lichte ruimte werken onze interieurbouwers aan jouw gewenste keuken op maat in Rhoon. Uiteraard hebben wij in ons atelier ook onze eigen ruimtes ingericht. Denk bijvoorbeeld aan het kantoor en onze vergaderruimte. Hier ben je trouwens altijd welkom voor een kopje verse koffie of thee.

Interieurbouwers In Gesprek Over Keuken Op Maat Laten Maken Voor Klant Rhoon
Keuken Op Maat Laten Maken Door Atelier 19 In Gesprek Met Klant Rhoon

Wie is Atelier 19: keuken op maat Rhoon?

Wij zijn interieurbouwers in hart en nieren. Al sinds 1976 staan wij klaar om je te helpen bij iedere keuken op maat. Denk daarbij aan keukens, garderobekasten op maat, tafels en alles wat jij je maar kunt bedenken. Het enige dat wij nodig hebben is een afbeelding, wij maken het voor je!

Met een grote portie creativiteit en passie voor het vak, gaan wij voor de hoogste kwaliteit. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij de klant centraal staat. Onze producten zijn immers uniek, net als onze opdrachtgevers.

Klaar om je droominterieur te laten maken?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan