Vrijblijvende offerte aanvragen

Keuken op maat in Barendrecht laten maken?

Ben je op zoek naar een bedrijf dat een keuken op maat in Barendrecht kan maken? Een specialist die jou kan helpen met het realiseren van jouw droomkeuken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Atelier 19 helpen we je namelijk aan een keuken die naadloos aansluit op al jouw wensen. Niets is ons te gek! Want de keuken van je dromen vind je niet in een keukenzaak of woonwinkel. Maar wij kunnen het wel laten maken.

Keuken Op Maat Werkplaats Van Atelier 19 Barendrecht
Houten Keuken Op Maat Laten Maken Barendrecht

Wij maken jouw ideale keuken op maat in Barendrecht!

Keuken op maat laten maken? Als interieurbouwer maken wij in Barendrecht bijna alles op maat. Het enige dat wij nodig hebben is een afbeelding, idee of ander voorbeeld, de afmetingen en wij maken het voor je.

Als interieurbouwer in Barendrecht maken we vaak:

  • keukens op maat
  • tv-meubels & garderobekasten
  • en nog veel meer interieuroplossingen en meubels op maat.

Verschillende soorten keukens op maat gemaakt

Als je een keuken op maat wil laten bouwen in Barendrecht, dan kan dit in verschillende soorten stijlen. Het ligt maar net aan jouw eigen smaak! 

Heb je iets gezien dat je aanspreekt? Heb je bijvoorbeeld inspiratie opgedaan uit Pinterest of in een magazine? Geen enkel probleem, wij kunnen jouw droomkeuken voor je maken! Geef ons maar een foto van jouw droomkeuken en wij vertellen je exact welk houtsoort of materiaal er gebruikt is, hoe we het kunnen fabriceren en hoeveel tijd het kost. Wij houden wel van een uitdaging!

Luxe Keuken Op Maat Laten Maken Barendrecht
Moderne Keuken Op Maat Laten Maken Barendrecht
Landelijke Keuken Op Maat Laten Maken Barendrecht
Huiselijke Keuken Op Maat Laten Maken Barendrecht
Luxe Keuken Op Maat Laten Maken Barendrecht
Keuken Op Maat Controle Door Atelier 19 Barendrecht
Donkergrijze Keuken Op Maat Laten Maken Barendrecht
Moderne Keuken Op Maat Laten Maken Barendrecht
Landelijke Keuken Op Maat Laten Maken Barendrecht
Huiselijke Keuken Op Maat Laten Maken Barendrecht
Luxe Keuken Op Maat Laten Maken Barendrecht
Keuken Op Maat Controle Door Atelier 19 Barendrecht
Donkergrijze Keuken Op Maat Laten Maken Barendrecht

Landelijke keuken

Kies voor een landelijke keuken op maat als je van dromerig en stoer houdt! Landelijke keukens kenmerken zich vaak door kalme, neutrale kleuren en hebben een knus karakter. Zwart en wit zijn hierbij vaak de basis. Ook kiezen sommige mensen juist voor een oud ogende of juist een nieuwerwets landelijke keuken.

Heb je een interieur idee wat je graag wilt laten realiseren? Zo gaan wij te werk.

Landelijke Keuken Op Maat Laten Maken Barendrecht
Keuken Op Maat Tekeningen Bespreken Door Atelier 19 Barendrecht

Klassieke landelijke keuken

Bij een klassieke landelijke keuken op maat denken mensen vaak aan: een huiselijke keuken die mooi met de tijd rijpt. Klassieke en landelijke stijlen kun je goed met elkaar combineren, omdat zij veel met elkaar gemeen hebben.

Zo kun je zien dat er met vakmanschap gewerkt is aan een keuken. Vaak straalt een keuken dan het thuiskomen gevoel, en accessoires die dat warme gevoel versterkt. Zo krijg jij toch jouw unieke landelijke droomkeuken op maat

Keuken op maat in Barendrecht laten maken?
Dit zeggen onze klanten over ons

Sanne Govers

Nike van Atelier 19 heeft voor ons een prachtige inbouw kast ontworpen. Samen met Sylvan hebben ze heel veel tijd genomen om de kast ter plekke in elkaar te zetten. Ze zijn ontzettend bedreven in het vak, stellen zich professioneel en beleefd op en gingen pas weg op het moment dat wij het perfect vonden. We zijn heel blij met het resultaat.

Robbert Jan Souge

Het team van Atelier 19 heeft bij mij beide badkamers en beide toiletten gerenoveerd. Ben erg blij met het resultaat. Belangrijk is dat Atelier 19 zich houdt aan afspraken en – wanneer zaken toch anders lopen dan voorzien – zij de flexibiliteit hebben om snel oplossingen te vinden.

Patricia de la Houssaye

Zeer betrokken deskundige interieurbouwers. Ze hebben bij ons een raam opnieuw opgebouwd waar houtrot was geconstateerd ! Mooi resultaat.

Zwarte landelijke keuken

Een zwarte landelijke keuken op maat voldoet aan alle bestaande keukentrends die er nu zijn. De zwarte keuken heeft een fijne balans tussen nieuwerwets en stoer. Je kunt ook donker gekleurde houtsoorten combineren om de keuken een luxere uitstraling te geven. Zo kun jij jouw smaak verfijnen met verschillende soorten materialen zoals hout- en steensoorten.

Witte landelijke keuken

De kleur die het vaakst voorkomt bij een landelijke keukens op maat is vaak wit. Dit komt omdat wit een fijne kleur is om te combineren met andere kleuren. Wit staat er ook bekend om dat het een ruimtelijk kleur is. 

Je kunt ook witte kastjes combineren met een zwarte stenen aanrechtblad voor een hedendaagse look. Het verschil tussen wit en zwart is groot, dus dat kan de look van je droomkeuken erg veranderen.

Tekeningen Keuken Op Maat Laten Maken Door Interieurbouwers Barendrecht
Keuken Op Maat Werkplaats Van Atelier 19 Barendrecht
Werkzaamheden Keuken Op Maat Laten Maken Barendrecht
Tekeningen Keuken Op Maat Laten Maken Door Interieurbouwers Barendrecht
Keuken Op Maat Werkplaats Van Atelier 19 Barendrecht
Werkzaamheden Keuken Op Maat Laten Maken Barendrecht
Landelijke Keuken Op Maat Laten Maken Barendrecht

Moderne landelijke keuken

Door gebruik te maken van de kleuren wit en zwart heb je snel een modern ogende landelijke keuken. Dit kun je goed combineren met matte of juist hoogglanzende keukenfronten. Als je ook authentiekheid wilt in je keuken kun je kiezen voor een vrijstaand fornuis, landelijke accessoires en je hebt een prachtige moderne landelijke keuken.

Industriële keuken

Een industriële keuken op maat associëren zich door de stevige materialen en een robuuste uitstraling. Dit is juist het omgekeerde van moderne en design keukens waar het allemaal gelikt is afgewerkt. Bij een industriële keuken horen oneffenheden en grove lijnen. De kracht van dit soort keukens zijn dat zij goed te combineren zijn met verschillende materialen, kleuren, meubelen en die kun je omvormen tot een eenheid die past bij jouw industriële droomkeuken.

In een industriële keuken op maat kun je helemaal losgaan met het kiezen van accessoires. Dit kun je zien op straat, op social media en bij vrienden en familie. Zo kun je metalen hanglampen, leren stoelen met stalen poten, ijzeren kasten, donkere keuken met een industriële look en grote planten combineren. Ook kun je kookgerei aan de muur hangen aan een stoere rek of planken. Zo kun je een industriële keuken toch een huiselijke sfeer meegeven.

Huiselijke Keuken Op Maat Laten Maken Barendrecht
Moderne Keuken Op Maat Laten Maken Barendrecht

Design keuken

Design keukens op maat hebben een luxueus en eenvoudige uitstraling. De opstelling van de keuken is strak en doelmatig. Dit type keukens kun je goed combineren met felle kleuren en verschillende materialen om een uniek geheel te vormen. Met de allernieuwste apparatuur is jouw design keuken klaar om gebruikt te worden.

De strakke lijnen en eenvoudige uitstraling zijn kenmerkend aan een design keuken op maat gemaakt. Dit type keuken stralen vaak rust uit. Daarom worden de kleuren beige, wit en grijs vaak gebruikt. Dit geeft de keuken dat ruimtelijke gevoel die een design keuken kenmerkt.

Ook heb je genoeg ruimte voor al jouw kookspullen. Een design keuken op maat heeft meer dan genoeg plek om jouw kookspullen veilig op te bergen. Zo kun je al jouw spullen kwijt in jouw luxueuze en minimalistische keuken.

Keuken op maat met marmer look

Een keukens op maat met marmer look is een keukentrend die terug is. Marmeren aanrechtbladen worden steeds gewilder omdat zij een klassieke uitstraling hebben, uit natuurlijk materiaal zijn gemaakt, duurzaam is en dus een goede investering voor jouw droomkeuken. Marmer is een harde steensoort en daarom ook een goede en sterke materiaal voor jouw keuken. Ook kun je het goed onderhouden en straalt het luxe uit.

Deze keukentrend zal je niet ontgaan zijn: de marmerlook!

Je kunt ook een marmeren spoelbak door ons laten maken. Bij de spoelbak en aanrechtblad kun je uit verschillende soorten kleuren marmer kiezen. Wij onderhouden ook keuken met een marmer look en wij vinden het onderhouden en schoonmaken eenvoudig omdat het duurzaam materiaal is.

Industriele Keuken Op Maat Laten Maken Barendrecht
Moderne Keuken Op Maat Door Atelier 19 Barendrecht

Keuken op maat met composiet look

Een keukens op maat met composiet aanrechtbladen is het goedkopere broertje van marmer. Hier maken wij vaak rvs spoelbakken omdat dit niet zo sterk is als marmer. je kunt wel kiezen uit de kleuren goud, koper, zwart of de rvs kleur zelf voor jouw spoelbak. Wij leveren ook kranen die je goed kunt combineren met de eerder genoemde kleuren. Zo kun je ook een goud, koper, zwart of een rvs gekleurde spoelbak voor jouw composiet keuken kopen. Je kunt ze ook mooi samen combineren. Zo kun je kiezen uit een zwarte spoelbak met een gouden kraan. Zo kun jij je keuken nog meer je eigen draai geven. 

Keuken op maat in Barendrecht én door heel Nederland

Als interieurbouwers hebben we ons atelier in Rotterdam, maar onze klanten zitten door heel Nederland! Van Amsterdam tot Nijmegen, van Groningen tot aan Maastricht, het maakt niet uit waar je woont, wij komen met onze bus naar je toe. 

Vanuit onze vestiging in Rotterdam leveren we door het hele land maatwerk meubilair en interieurs. Met ons eigen team verzorgen we niet alleen de plaatsing maar ook het onderhoud van onze producten.

Keuken Op Maat Door Atelier 19 Barendrecht

Keuken op maat Barendrecht voor particuliere klanten

Op zoek naar een keuken op maat in Barendrecht voor een project binnenshuis? Wil je bijvoorbeeld een nieuw keukenblad, of wil je juist een complete make-over en jouw  droomkeuken werkelijkheid maken? Bij dit soort projecten komt vaak meer kijken dan je verwacht. Los van het lichamelijk zware werk, vraagt het ook om vakmanschap en oog voor detail. 

 

Toch is zo’n verbouwing soms nodig om een stap dichterbij de keuken van je dromen te komen. Gelukkig hebben wij de ervaring en kennis in huis om zulke projecten van het begin tot het eind te begeleiden en realiseren. Want de keuken van je dromen vind je niet in een keukenzaak of woonwinkel.

Keuken op maat Barendrecht voor zakelijke klanten

Op zoek naar een keuken op maat voor in je zaak, winkel of bedrijfspand? Wil je een design of juist een landelijke keuken? 

Wij leveren maatwerk keuken meubels voor horeca, bibliotheken, onderwijs, zorg, retail en kantoren. Kortom, wij werken voor uiteenlopende branches en maken interieurs voor de zakelijke markt. 

Het zijn locaties waar veel mensen samenkomen en waar intensief gebruik van de meubels wordt gemaakt. Zo hebben wij als keuken op maat Barendrecht veel ervaring in het ontwikkelen en produceren van complete interieurs om zakelijk vastgoed in te richten en te onderhouden. Elke sector waar Atelier 19 actief is heeft zijn eigen specifieke kenmerken en gebruikersbehoefte. Wij stemmen meubels altijd af op de gebruikers.

Tekeningen Keuken Op Maat Laten Maken Door Interieurbouwers Barendrecht

Atelier 19: jouw keuken op maat in Barendrecht!

Wil je je keuken op maat door ons laten maken? Leuk! Als je een specifieke wens hebt, heb je waarschijnlijk oog voor detail en houd je van mooie spullen. Wij zijn juist erg benieuwd naar wat jij graag wilt en wisselen hierover graag gedachten uit. Zo kunnen we samen kijken naar foto’s, video’s, materialen en andere voorbeelden / moodboard die je hebt verzameld. Of gewoon door simpelweg met elkaar af te spreken en naar jouw wensen te luisteren. Hiervoor nodigen we je graag uit in ons atelier in Rotterdam

Keuken op maat Barendrecht: jouw keuken tot in het kleinste detail verzorgd!

Yes! Onze interieurbouwers mogen in Barendrecht bij jou op locatie aan de slag met jouw keuken op maat. Om snel te kunnen schakelen en het overzicht te behouden, hebben wij het liefste persoonlijk contact. Dit geldt voor zowel kleine als grote projecten. Of het nu complete verbouwingen, interieurwerk- of schilderwerkzaamheden of stofferingen zijn. Wij helpen je graag van het ontwerp, tot constructie, afwerking en ook onderhoud.

Keuken Op Maat Controle Door Atelier 19 Barendrecht
Houten Keuken Op Maat Laten Maken Barendrecht

Onderhoud en service van keukens op maat Barendrecht

Heb je al een mooie keuken op maat laten bouwen, maar kan het wel een opknapbeurt gebruiken? Als interieurbouwers voeren we ook renovaties en schilderwerk en stofferingen uit bij een bestaand interieur. Dit doen wij voor losse meubels vanuit ons atelier in Rotterdam. Maar voor onderhoudswerkzaamheden aan grote interieurs komen wij ook naar Barendrecht.

Of het nu gaat om een interieur dat wij voor je hebben gemaakt of niet, met onze onderhoudsservice geven wij jouw interieur een facelift! Altijd met de grootste zorg voor jouw meubels en interieur. 

Onderhoudswerkzaamheden die wij aan keuken op maat Barendrecht uitvoeren:

  • het schuren en lakken van meubels en vloeren
  • het realiseren van een professionele afwerking

Atelier 19 in Hillegersberg Rotterdam

Naast dat we als interieurbouwers veel onderweg zijn, hebben we bij Atelier 19 een ruim atelier in Hillegersberg, Rotterdam. In deze ruime en lichte ruimte werken onze interieurbouwers aan jouw gewenste keuken op maat in Barendrecht. Uiteraard hebben wij in ons atelier ook onze eigen ruimtes ingericht. Denk bijvoorbeeld aan het kantoor en onze vergaderruimte. Hier ben je trouwens altijd welkom voor een kopje verse koffie of thee.

Interieurbouwers In Gesprek Over Keuken Op Maat Laten Maken Voor Klant Barendrecht
Keuken Op Maat Laten Maken Door Atelier 19 In Gesprek Met Klant Barendrecht

Wie is Atelier 19: keuken op maat Barendrecht?

Wij zijn interieurbouwers in hart en nieren. Al sinds 1976 staan wij klaar om je te helpen bij iedere keuken op maat. Denk daarbij aan keukens, garderobekasten op maat, tafels en alles wat jij je maar kunt bedenken. Het enige dat wij nodig hebben is een afbeelding, wij maken het voor je!

Met een grote portie creativiteit en passie voor het vak, gaan wij voor de hoogste kwaliteit. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij de klant centraal staat. Onze producten zijn immers uniek, net als onze opdrachtgevers.

Klaar om je droominterieur te laten maken?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan