Vrijblijvende offerte aanvragen

Interieurbouwer Rotterdam: jouw droominterieur op maat

Ben je op zoek naar een interieurbouwer in Rotterdam en omgeving? Iemand die jou kan helpen met het realiseren van jouw droominterieur? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Atelier 19 helpen we je namelijk aan een interieur dat naadloos aansluit op al jouw wensen. Niets is ons te gek! Want het interieur van je dromen vind je niet in een keukenzaak of woonwinkel. Maar wij kunnen dit interieur wel voor je maken in ons atelier in Rotterdam!

Het team van meubelmaker Rotterdam Atelier 19

Wie is Atelier 19: interieurbouwer Rotterdam?

Wij zijn interieurbouwers in hart en nieren. Al sinds 1976 staan wij in Rotterdam klaar om je te helpen bij ieder interieur. In de loop der jaren zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren tot complete interieurbouwer.

Met veel creativiteit, liefde en passie voor ons vak, gaan wij voor de allerhoogste kwaliteit. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hierbij staat de klant altijd centraal. Onze producten zijn ieder uniek, net als onze opdrachtgevers!

Wat kunnen we als interieurbouwer Rotterdam voor je maken?

Als interieurbouwer in Rotterdam maken wij eigenlijk bijna alles op maat. Het enige dat wij nodig hebben is een afbeelding, idee of ander voorbeeld, de afmetingen en wij maken het voor je.

Als interieurbouwer maken we vaak:

  • keukens op maat
  • garderobekasten
  • kastenwanden
  • en nog veel meer interieuroplossingen op maat.

Heb je een interieur idee wat je graag wilt laten realiseren? Zo gaan wij te werk.

Ingebouwde wijnkoeler in keuken
Meubelmaker Rotterdam die een zwarte kast op maat heeft gemaakt
Ingebouwde wijnkoeler in keuken
Meubelmaker Rotterdam die een zwarte kast op maat heeft gemaakt

Atelier 19: jouw interieurbouwer in Rotterdam!

Wil je een nieuw interieur laten bouwen en heb je iets gezien dat je aanspreekt? Misschien op Pinterest of ergens in een magazine? Geen enkel probleem, wij gaan het voor je maken! Geef ons maar een afbeelding en wij kunnen je precies vertellen welk hout er gebruikt is, hoe we het zouden maken en hoe lang dat duurt. Wij houden wel van een uitdaging!

Als je een specifieke interieurwens hebt, heb je waarschijnlijk oog voor detail en houd je van mooie spullen. Jij weet precies wat je wilt en je kunt dit niet vinden in een standaard woonwinkel. Wij zijn juist erg benieuwd naar wat jij graag wilt en wisselen hierover graag gedachten uit. Zo kunnen we samen kijken naar foto’s, video’s, materialen en andere voorbeelden / moodboard die je hebt verzameld. Of gewoon door simpelweg met elkaar af te spreken en naar jouw wensen te luisteren. Hiervoor nodigen we je graag uit in ons atelier in Rotterdam.

Heb je een interieur idee wat je graag wilt laten realiseren? Zo gaan wij te werk.

Werkplaats van Atelier 19 in Rotterdam

Wij zijn werkzaam in heel de regio van Rotterdam en daarbuiten

Als interieurbouwer hebben we ons atelier in Rotterdam, maar onze klanten zitten door heel Nederland! Van Amsterdam tot Nijmegen, van Groningen tot aan Maastricht, het maakt niet uit waar je woont, wij komen met onze bus naar je toe.

Vanuit onze vestiging in Rotterdam leveren we door het hele land maatwerk meubilair en interieurs. Met ons eigen team verzorgen we niet alleen de plaatsing maar ook het onderhoud van onze producten.

Interieurbouwer in Rotterdam nodig?
Dit zeggen onze klanten over ons

Astrid Oekels

Wat een geweldige ervaring met deze interieurbouwer! Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat ze echt naar ons wilden luisteren en begrijpen wat we wilden bereiken met onze ruimte. Ze werkten samen met ons om een plan op te stellen dat niet alleen mooi en functioneel was, maar ook binnen ons budget paste. De uitvoering verliep soepel en we waren zeer tevreden met het eindresultaat. We zouden deze interieurbouwer ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professioneel en gepersonaliseerd interieurontwerp

Henk Nieuwenhuizen

Ik ben zo dankbaar dat ik Atelier 19 heb gevonden voor mijn project! Hun creativiteit en aandacht voor detail waren uitstekend. Ze luisterden naar mijn ideeën en kwamen met geweldige oplossingen die ik nooit alleen had kunnen bedenken. De communicatie was altijd duidelijk en hun professionaliteit had ik echt nodig. Ik ben zo blij met hoe mijn ruimte er nu uitziet en ik zou ze zeker aanbevelen!

Mirjam Rozenboom

De uitvoering was fantastisch – alles was precies zoals ik het me had voorgesteld en de kwaliteit van het werk was uitstekend. Ik ben zo blij met het eindresultaat en het heeft echt mijn ruimte getransformeerd. Ik zou ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar op maat gemaakte kasten en een hoogwaardig vakmanschap. Bedankt voor het creëren van mijn droomkastenwand

Interieurbouwer Rotterdam voor particuliere klanten

Op zoek naar een interieurbouwer in Rotterdam voor een project binnenshuis? Zoals bijvoorbeeld een nieuwe keuken of badkamer, of wil je een totale make-over van je huis? Bij dit soort projecten komt vaak meer kijken dan je denkt. Los van het lichamelijk zware werk, vraagt het ook om vakmanschap en precisie.

Toch is zo’n verbouwing soms nodig om een stap dichterbij het huis van je dromen te komen. Gelukkig hebben wij de ervaring en kennis in huis om zulke projecten van het begin tot het eind te begeleiden en realiseren. Want het interieur van je dromen vindt je niet in een keukenzaak of woonwinkel.

Interieurbouwer Rotterdam voor zakelijke klanten

Op zoek naar een interieurbouwer in Rotterdam voor een nieuw interieur binnen je zaak, winkel of bedrijfspand? Wil je nieuwe flexplekken creëren of een unieke bar laten maken?

Wij leveren maatwerk interieurs voor horeca, bibliotheken, onderwijs, zorg, retail en kantoren. Kortom, wij werken voor uiteenlopende branches en maken interieurs voor de zakelijke markt.

Het zijn interieurs op locaties waar veel mensen samenkomen en waar intensief gebruik van een interieur wordt gemaakt. Zo hebben wij als interieurbouwer Rotterdam veel ervaring in het ontwikkelen en produceren van complete interieurs om zakelijk vastgoed in te richten en te onderhouden. Elke sector waar Atelier 19 actief is heeft zijn eigen specifieke kenmerken en gebruikersbehoefte. Wij stemmen interieurs altijd af op de gebruikers.

interieurbouw in restaurant in Rotterdam
Interieurbouw door Atelier uit Rotterdam in Naaldwijk
interieurbouw in restaurant in Rotterdam
Interieurbouw door Atelier uit Rotterdam in Naaldwijk

Interieurbouwer Rotterdam: jouw interieur tot in het kleinste detail verzorgd!

Yes! Onze interieurbouwers mogen in Rotterdam of op locatie aan de slag met jouw interieurstuk. Om snel te kunnen schakelen en het overzicht te behouden, hebben wij het liefste persoonlijk contact. Dit geldt voor zowel kleine als grote projecten. Of het nu complete verbouwingen, interieurwerk- of schilderwerkzaamheden zijn. Wij helpen je graag van het ontwerp, tot constructie, afwerking en ook onderhoud.

We kunnen je ook helpen met kleine verbouwingen, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een nieuwe wand, het zetten van deuren of kozijnen, maar bijvoorbeeld ook het plaatsen van een nieuwe douche cabine.

Heb je een nieuwe vloer en wil je die laten leggen? Ook daar kunnen we je bij helpen. Van het stuccen van je muren tot het compleet renoveren van je badkamer.

Onderhoud en service van interieurbouwer Rotterdam

Heb je al een mooi interieur laten bouwen, maar kan het wel een opknapbeurt gebruiken? Als interieurbouwers voeren we ook renovaties en schilderwerk uit bij een bestaand interieur. Dit doen wij voor losse meubels vanuit ons atelier in Rotterdam. Maar voor onderhoudswerkzaamheden aan grote interieurs komen wij naar locatie!

Of het nu gaat om een interieur dat wij voor je hebben gemaakt of niet, met onze onderhoudsservice geven wij jouw interieur een facelift! Altijd met de grootste zorg voor jouw meubels.

Deze onderhoudswerkzaamheden voeren wij als interieurbouwers uit. Dit doen we in heel de regio Rotterdam.

Woning in Amsterdam door de interieurbouwers en meubelmakers van Atelier 19 gemaakt
Meubelmaker Rotterdam in gesprek met klant

Kom langs in ons atelier in Rotterdam

Naast dat we als interieurbouwers veel onderweg zijn, hebben we bij Atelier 19 een ruime werkplaats in Hillegersberg, Rotterdam. In deze ruime en lichte ruimte werken onze interieurbouwers aan jouw gewenste interieurstuk. Uiteraard hebben wij in ons atelier ook onze eigen ruimtes ingericht. Denk bijvoorbeeld aan het kantoor en onze vergaderruimte. Hier ben je trouwens altijd welkom voor een kopje verse koffie of thee.

Klaar om je droominterieur te laten maken?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan