Interieurbouwer in Rotterdam

Ben je op zoek naar een interieurbouwer in Rotterdam en omgeving? Iemand die jou kan helpen met het realiseren van jouw droominterieur? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Atelier 19 helpen we je namelijk aan een interieur dat naadloos aansluit op al jouw wensen. Niets is ons te gek! Want het interieur van je dromen vind je niet in een keukenzaak of woonwinkel. Maar wij kunnen dit interieur voor je bouwen in ons atelier in Rotterdam!

Wie is Atelier 19?

Wij zijn interieurbouwers in hart en nieren. Al sinds 1976 staan wij klaar om je te helpen bij ieder interieur. Denk daarbij aan keukens op maat, garderobekasten, tv-meubels en nog veel meer interieuroplossingen op maat. Het enige dat wij nodig hebben is een afbeelding, idee of ander voorbeeld, de afmetingen en wij maken het voor je.

Met veel creativiteit en passie voor ons vak, gaan wij voor de allerhoogste kwaliteit. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hierbij staat de klant altijd centraal. Onze producten zijn ieder uniek, net als onze opdrachtgevers!

Interieurbouwers: van A tot Z tot in het kleinste detail verzorgd!

Yes! Onze interieurbouwers mogen aan de slag met jouw interieurstuk. Om snel te kunnen schakelen en het overzicht te behouden, hebben wij het liefste persoonlijk contact. Dit geldt voor zowel kleine als grote projecten. Of het nu complete verbouwingen, interieurwerk- of schilderwerkzaamheden of stofferingen zijn. Wij helpen je graag van het ontwerp, tot constructie, afwerking en ook onderhoud.

Atelier 19: niets is ons te gek!

Heb je iets gezien dat je aanspreekt? Misschien op Pinterest of ergens in een magazine? Geen enkel probleem, wij gaan het voor je maken! Geef ons maar een afbeelding en wij kunnen je precies vertellen welk hout er gebruikt is, hoe we het zouden maken en hoe lang dat duurt. Wij houden wel van een uitdaging!

Als je een specifieke interieurswens hebt, heb je waarschijnlijk oog voor detail en houd je van mooie spullen. Jij weet precies wat je wilt en je kunt dit niet vinden in een standaard woonwinkel. Wij zijn juist erg benieuwd naar wat jij graag wilt en wisselen hierover graag gedachten uit. Zo kunnen we samen kijken naar foto’s, video’s, materialen en andere voorbeelden / moodboard die je hebt verzameld. Of gewoon door simpelweg met elkaar af te spreken en naar jouw wensen te luisteren. Hiervoor nodigen we je graag uit in ons atelier in Rotterdam.

Naast grote interieurbouw projecten helpen wij je ook graag met de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden.

Ons atelier in Rotterdam

Naast dat we veel onderweg zijn, hebben we bij Atelier 19 een ruim atelier in Hillegersberg, Rotterdam. In deze ruime en lichte ruimte werken onze interieurbouwers aan jouw gewenste interieurstuk. Uiteraard hebben wij in ons atelier ook onze eigen ruimtes ingericht. Denk bijvoorbeeld aan het kantoor en onze kantine. Hier ben je trouwens altijd welkom voor een kopje verse koffie of thee.

Meer weten over ons als interieurbouwer in Rotterdam?

Wil je graag weten wat Atelier 19 voor jou kan betekenen op het gebied van interieur bouwen? Neem dan gerust contact met ons op voor passend advies of kom gezellig langs in ons atelier in Rotterdam. Wie weet kunnen wij jou wel helpen met het realiseren van jouw droomproject!