Vrijblijvende offerte aanvragen

Garderobekast op maat in Berkel en Rodenrijs laten maken?

Ben je op zoek naar een garderobekast op maat in Berkel en Rodenrijs of omgeving? Een specialist die jou kan helpen met het realiseren van jouw droomkast? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Atelier 19 helpen we je namelijk aan een garderobekast die naadloos aansluit op al jouw wensen. Niets is ons te gek! Want de garderobekast van je dromen vind je niet in een woonwinkel. Maar wij kunnen het wel voor je maken.

Zwart Witte Garderobe Kast Op Maat Laten Maken in berkel en rodenrijs
Wit Op Maat Gemaakte Garderobekast Door Meubelmaker berkel en rodenrijs

Wij maken jouw ideale garderobekast op maat in Berkel en Rodenrijs!

Garderobekast op maat, kledingkasten of keukens. Als interieurbouwer maken wij in Berkel en Rodenrijs bijna alles op maat. Het enige dat wij nodig hebben is een afbeelding, idee of ander voorbeeld, de afmetingen en wij maken het voor je.

Als interieurbouwer in Berkel en Rodenrijs maken we vaak:

 • garderobekasten op maat
 • keukens
 • tv-meubels
 • en nog veel meer interieuroplossingen en meubels op maat.

Soorten garderobekasten op maat in Berkel en Rodenrijs!

Wanneer je een garderobekast op maat wil laten bouwen in Berkel en Rodenrijs, dan kan dit in verschillende stijlen. Onze garderobekasten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten:

 • inbouwkasten
 • hoekkasten
 • garderobekasten voor onder een schuine wand. 

Alle wat wij maken is maatwerk, daarom kunnen wij elke garderobekast maken die denkbaar is. En de afmetingen, zoals de breedte, diepte en hoogte van de garderobekast, bepaal je zelf!

Heb je iets gezien dat je aanspreekt? Misschien op Pinterest of ergens in een magazine? Geen enkel probleem, wij gaan het voor je maken! Geef ons maar een afbeelding van jouw droom garderobekast en wij kunnen je precies vertellen welk hout er gebruikt is, hoe we het zouden maken en hoe lang dat duurt. Wij houden wel van een uitdaging!

Op Maat Gemakte Garderobekast Zwart Door Ateleir 19 berkel en rodenrijs
OP Maat Gemaakte Kast Slaapkamer Rotterdam Atelier 19 berkel en rodenrijs
Inloopkast Op Maat Door Meubelmaker berkel en rodenrijs Atelier 19
Op Maat Gemaakte Kast Slaapkamer Rotterdam Atelier 19
Inklapbed In Garderobekast Op Maat berkel en rodenrijs
Garderobekast Slaapkamer berkel en rodenrijs
OP Maat Gemaakte Kast Slaapkamer Rotterdam Atelier 19 berkel en rodenrijs
Inloopkast Op Maat Door Meubelmaker berkel en rodenrijs Atelier 19
Op Maat Gemaakte Kast Slaapkamer Rotterdam Atelier 19
Inklapbed In Garderobekast Op Maat berkel en rodenrijs
Garderobekast Slaapkamer berkel en rodenrijs

Waar plaats je jouw garderobekast op maat?

Het is belangrijk om als eerste te bepalen waar de garderobekast komt. Waarschijnlijk heb je al een plek in gedachte, maar als dit nog niet zo is, hebben we wat ideeën voor je opgesomd:

Onder een schuin dak

Je hebt een schuin dak, en jij denkt dat het een goede plek voor een garderobekast op maat zou zijn. Dan heb je een goede plek uitgekozen. Veel schuine daken hebben een dieper stuk, wat eigenlijk loze ruimte is. Daar kun jij dan ideaal je garderobekast op maat door ons laten maken. 

In een schuur die aan je huis grenst

Heb jij een schuur die aan je huis grenst? Ook dat zou een mooie plek zijn om jouw garderobekast op maat voor te laten maken. Zo kun je een prachtige kast op maat voor jouw bungalow laten samenstellen door onze interieurbouwers. 

Van een kleine kamer een inloopkast maken

Wil je van een kleine kamer een inloopkast maken? Dan denken wij graag met je mee. Wij maken allerlei verschillende soorten garderobekasten, en willen jouw droomkast werkelijkheid maken. Zo heb jij de garderobekast uit je dromen. 

In je wand of een oude bedstee

Sommige huizen hebben een ruimte in een wand. Zo kun je bijvoorbeeld bij oudere huizen een bedstee omtoveren tot een prachtige garderobekast op maat. Je kan ook een wandkast op maat laten maken, in een niet essentiële muur.

Garderobekast in je tiny house

Wil je een garderobekast in een tiny house? Ook dan denken wij graag met je mee. Zo kan je bijvoorbeeld een inklapbare kast maken om ruimte te besparen of jouw garderobe kast op maat in een bank.

Garderobekast Op Maat Gemaakt Door Atelier 19 berkel en rodenrijs
Garderobe Kast Op Maatzwart Wit Door Atelier 19 Eubelmaker berkel en rodenrijs

Garderobekast op maat met schuifdeuren of draaideuren

Je kunt er ook voor kiezen om de garderobekast op maat te voorzien van schuifdeuren of draaideuren. Garderobekasten met schuifdeuren nemen minder ruimte in, dus dat kan een groot voordeel zijn. De mogelijkheden om de kastdeuren af te stemmen op jouw woonstijl zijn enorm!

Welke kastdeur kies jij voor de garderobekast op maat?

 • Hoogglans schuifdeuren voor een strakke, moderne woninginrichting
 • Klassieke, moderne of landelijke stijldeuren
 • Meervlaksschuifdeuren kun je helemaal zelf samenstellen. In één meervlaksdeur kun je verschillende materialen combineren: houten of glas. Alles is mogelijk!
 • Draaideuren in standaard kleuren, decors of moderne stijldeuren met strakke lijnen

Dit zeggen andere klanten over dé meubelmaker van Rotterdam

Robbert Jan Souge

Het team van Atelier 19 heeft bij mij beide badkamers en beide toiletten gerenoveerd. Ben erg blij met het resultaat. Belangrijk is dat Atelier 19 zich houdt aan afspraken en – wanneer zaken toch anders lopen dan voorzien – zij de flexibiliteit hebben om snel oplossingen te vinden.

Sanne Govers

Nike van Atelier 19 heeft voor ons een prachtige inbouw kast ontworpen. Samen met Sylvan hebben ze heel veel tijd genomen om de kast ter plekke in elkaar te zetten. Ze zijn ontzettend bedreven in het vak, stellen zich professioneel en beleefd op en gingen pas weg op het moment dat wij het perfect vonden. We zijn heel blij met het resultaat.

Patricia de la Houssaye

Zeer betrokken deskundige interieurbouwers. Ze hebben bij ons een raam opnieuw opgebouwd waar houtrot was geconstateerd ! Mooi resultaat.

Garderobekast op maat Berkel en Rodenrijs voor particuliere klanten

Op zoek naar een garderobekast op maat  in Berkel en Rodenrijs voor een project binnenshuis? Wil je bijvoorbeeld een losse kast meubel, of wil je een complete inbouw garderobekast? Bij dit soort projecten komt vaak meer kijken dan je denkt. Los van het lichamelijk zware werk, vraagt het ook om vakmanschap en precisie. 

Toch is zo’n verbouwing soms nodig om een stap dichterbij de kast van je dromen te komen. Gelukkig hebben wij de ervaring en kennis in huis om zulke projecten van het begin tot het eind te begeleiden en realiseren. Want het interieur van je dromen vind je niet in een keukenzaak of woonwinkel.

Garderobekast op maat Berkel en Rodenrijs voor particuliere klanten

Op zoek naar een garderobekast op maat voor in je zaak, winkel of bedrijfspand?

Het zijn locaties waar veel mensen samenkomen en waar intensief gebruik van de meubels wordt gemaakt. Zo hebben wij veel ervaring in het ontwikkelen en produceren van complete interieurs om zakelijk vastgoed in te richten en te onderhouden. Elke sector waar Atelier 19 actief is heeft zijn eigen specifieke kenmerken en gebruikersbehoefte. Wij stemmen meubels altijd af op de gebruikers. Zo kunnen wij een garderobekast op maat voor je maken in Berkel en Rodenrijs.

Het zijn locaties waar veel mensen samenkomen en waar intensief gebruik van de meubels wordt gemaakt. Zo hebben wij als garderobekast op maat Rotterdam veel ervaring in het ontwikkelen en produceren van complete interieurs om zakelijk vastgoed in te richten en te onderhouden. Elke sector waar Atelier 19 actief is heeft zijn eigen specifieke kenmerken en gebruikersbehoefte. Wij stemmen meubels altijd af op de gebruikers.

Garderobekast op maat in Berkel en Rodenrijs én door heel Nederland

Als interieurbouwers hebben we ons atelier in Rotterdam, maar onze klanten zitten door heel Nederland! Van Amsterdam tot Nijmegen, van Groningen tot aan Maastricht, het maakt niet uit waar je woont, wij komen met onze bus naar je toe.

Vanuit onze vestiging in Rotterdam leveren we door het hele land maatwerk meubilair en interieurs. Met ons eigen team verzorgen we niet alleen de plaatsing maar ook het onderhoud van onze producten.

Zwart Op Maat Gemaakte Kast berkel en rodenrijs
Zwart Witte Garderobe Kast Op Maat Laten Maken in berkel en rodenrijs

Atelier 19: jouw garderobekast op maat in Berkel en Rodenrijs!

Wil je je garderobekast op maat door ons laten maken? Leuk! Als je een specifieke wens hebt, heb je waarschijnlijk oog voor detail en houd je van mooie spullen. Wij zijn juist erg benieuwd naar wat jij graag wilt en wisselen hierover graag gedachten uit. Zo kunnen we samen kijken naar foto’s, video’s, materialen en andere voorbeelden / moodboard die je hebt verzameld. Of gewoon door simpelweg met elkaar af te spreken en naar jouw wensen te luisteren. Hiervoor nodigen we je graag uit in ons atelier in Rotterdam.

Maatwerk Berkel en Rodenrijs: jouw garderobekast tot in het kleinste detail verzorgd!

Yes! Onze interieurbouwers mogen in hun atelier of in Berkel en Rodenrijs aan de slag met jouw garderobekast op maat. Om snel te kunnen schakelen en het overzicht te behouden, hebben wij het liefste persoonlijk contact. Dit geldt voor zowel kleine als grote projecten. Of het nu complete verbouwingen, interieurwerk- of schilderwerkzaamheden zijn. Wij helpen je graag van het ontwerp, tot constructie, afwerking en ook onderhoud.

Wit Op Maat Gemaakte Garderobekast Door Meubelmaker berkel en rodenrijs
Op Maat Gemakte Garderobekast Zwart Door Ateleir 19 berkel en rodenrijs

Onderhoud en service van garderobekasten op maat Berkel en Rodenrijs

Heb je al een mooie garderobekast op maat laten maken, maar kan het wel een opknapbeurt gebruiken? Als interieurbouwers voeren we ook renovaties en schilderwerk uit bij een bestaand interieur. Dit doen wij voor losse meubels vanuit ons atelier. Voor onderhoudswerkzaamheden aan grote interieurs komen wij naar Berkel en Rodenrijs!

Of het nu gaat om een interieur dat wij voor je hebben gemaakt of niet, met onze onderhoudsservice geven wij jouw interieur een facelift! Altijd met de grootste zorg voor jouw meubels en interieur. 

Is je interieur of meubel aan onderhoud toe? Bekijk dan op deze pagina welke onderhoudswerkzaamheden wij uitvoeren als interieurbouwers.

Wie is Atelier 19: garderobekast op maat Berkel en Rodenrijs?

Naast dat we als interieurbouwers veel onderweg zijn, hebben we bij Atelier 19 een ruim atelier in Hillegersberg, Rotterdam. In deze ruime en lichte ruimte werken onze interieurbouwers aan jouw gewenste garderobekast op maat in Berkel en Rodenrijs. Uiteraard hebben wij in ons atelier ook onze eigen ruimtes ingericht. Denk bijvoorbeeld aan het kantoor en onze kantine. Hier ben je trouwens altijd welkom voor een kopje verse koffie of thee.

Met een grote portie creativiteit en passie voor het vak, gaan wij voor de hoogste kwaliteit. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij de klant centraal staat. Onze producten zijn immers uniek, net als onze opdrachtgevers.

OP Maat Gemaakte Kast Slaapkamer Rotterdam Atelier 19 berkel en rodenrijs
De meubelmakers atelier 19

Atelier 19 in Hillegersberg Rotterdam

Naast dat we als interieurbouwers veel onderweg zijn, hebben we bij Atelier 19 een ruim atelier in Hillegersberg, Rotterdam. In deze ruime en lichte ruimte werken onze interieurbouwers aan jouw gewenste garderobekast op maat in Berkel en Rodenrijs. Uiteraard hebben wij in ons atelier ook onze eigen ruimtes ingericht. Denk bijvoorbeeld aan het kantoor en onze kantine. Hier ben je trouwens altijd welkom voor een kopje verse koffie of thee.

Klaar om je droommeubel te laten maken?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan