Multifunctionele tv-meubel voor muziekliefhebbers in Berkel en Rodenrijs

Multifunctionele tv-meubel voor muziekliefhebbers in Berkel en Rodenrijs

Familie Buijsman

In een tv-meubel worden vaak spullen gezet als een tv-ontvanger, spelcomputer en een geluidsinstallatie. De familie Buijsman heeft een specifieke hobby en liet ons daarom een unieke multifunctionele tv-meubel maken waar er geen ruimte was voor concessies.  

Het interieur van je dromen vind je niet in een keukenzaak of woonwinkel

Met unieke wensen, is het in winkels vaak lastig om te vinden waar je naar zoekt. Dit probleem had de familie Buijsman ook. Zij waren uitgekeken op hun oude tv-meubel en wilde iets dat perfect aan hun wensen voldeed.

Een tv-meubel met als grootste wens: de opslag van platen

Omdat meneer Buijsman helemaal op kan gaan in muziek uit de jaren 50 en 60 en tegelijkertijd een echte purist is, heeft hij naast een jukebox ook een platenspeler en veel bijbehorende platen in huis. Deze platenspeler moest een plekje krijgen op de nieuw tv-meubel en er moest voldoende ruimte zijn om alle platen in op te slaan. Op basis van het formaat van een plaat hebben wij een kast gebouwd die voornamelijk bestaat een ‘eiken structuur’. Een kast met ingebouwde ledverlichting dat enerzijds zorgt voor sfeer en anderzijds praktisch kan worden ingezet om de platen in de kast te verlichten.

Een bankje om platen uit te kiezen en om de voeten op te laten rusten

Naast de kast hebben wij ook de tafels mogen ontwerpen en maken. Het materiaal van de tafels bestaat uit blank staal dat in de kleur zwart is gepoedercoat met een blad gemaakt van een eiken structuur. De lage tafel kan volledig onder de hoge tafel verdwijnen. Dit is gedaan om enerzijds te dienen als voetenbankje en anderzijds als handig bankje tijdens het draaien van platen. Het lijnenspel van de kast verklapt dat het een uniek werkstuk is. Eentje waar de familie nog lang zal van genieten.

Wat hebben we gemaakt:
Keuken op maat
  • Tv-meubel
  • Tafel
  • Tafel / voetenbankje

Van welk interieur zou jij elke dag kunnen genieten?
Laat het ons weten en we gaan er samen mee aan de slag!

Neem contact met ons op