Over Atelier 19

     

Van interieurbouw
tot afwerking

Onze voorkeur gaat uit naar één-op-één contact met u. Onze integrale aanpak, waarbij Atelier 19 als enige aanspreekpunt fungeert, maakt dit mogelijk. Vanuit deze centrale positie zijn we de spin in het web om projecten aan te sturen. Dit kunnen zowel kleine projecten, als grote projecten zijn.

Denk hierbij aan een complete verbouwing, volledig (of deels) interieur, schilderwerkzaamheden, architect tekeningen, stoffering en nog veel meer. Wij beschikken over een breed netwerk aan partners waarmee we samenwerken om dit te realiseren, zoals:

  • Loodgieters
  • Tegelzetters
  • Schilders
  • Elektriciens
  • Stukadoors
  • Vloerenleggers
 

Onze kernwaarden

Vak idiotisme (passie)
Atelier 19 is ontstaan door passie voor het vak, maar ook door liefde voor ambacht en de overtuigingskracht van het product. Met deze krachtige combinatie overtuigen en inspireren wij opdrachtgevers dagelijks van de kwaliteit en mogelijkheden van ambachtelijke interieurbouw.

De klant centraal (persoonlijk)
Wij geloven in een persoonlijke aanpak, communicatie en dienstverlening. Onze producten zijn immers ook uniek, net als onze opdrachtgevers. De wens van de opdrachtgever staat dan ook centraal. Door middel van onze expertise en uw wens komen we samen tot hét perfecte interieur.

Anders dan anders (uniek)
Ieder vraagstuk, vraagt om een originele oplossing. Creativiteit stroomt door onze aderen en authenticiteit is wat wij ademen. Dat vloeit voort in alles wat wij creëren.

Alleen het beste telt (kwaliteit)
Kwaliteit, kwaliteit, kwaliteit. We horen het overal, maar wij bieden het. Wij gaan alleen voor het hoogst haalbare en maken louter gebruik van hoogstaande producten. Én daar bieden we ook nog eens garantie voor.

 

Oorsprong

1976 – François de la Rubia
Bijna 40 jaar geleden leert, de toen nog vijftienjarige François de la Rubia de fijne kneepjes van het timmermansvak en ontdekt zijn passie en talent voor dit vak. Hij gaat aan de slag als timmerman, interieurbouwer en meubelmaker en ontwerpt spraakmakende meubelstukken, maar richt zich ook op projectmatige bedrijfsinrichting en de kajuiten en interieurs van luxe jachten.

1996 –  oprichting De La Rubia Interieurbouw & Timmerwerken
Na voor diverse werkgevers gewerkt te hebben besloot François de la Rubia zich te wagen aan het ondernemerschap en opent zijn eigen werkplaats. De kelder onder zijn huis werd al snel te klein waardoor hij én zijn werkplaats moesten verhuizen naar een grotere woning, waar hij zijn ambacht vol passie in zijn woonkamer uitvoerde. 

2008 – partnerschap Vincent de la Rubia
François zijn passie en talent blijken genetisch bepaald te zijn, wanneer zijn zoon Vincent de la Rubia in 2008 partner wordt van De La Rubia Interieurbouw en Timmerwerk. Vincent brengt, naast zijn timmermansoog ook kennis voor een modernere aanpak mee binnen het bedrijf.

2018 – Innovatie & het begin van Atelier 19
Er wordt geïnvesteerd in efficiëntie en innovatie. Nieuwe machines en handen maken dit mogelijk. De verhuizing naar het nieuwe pand leidt tot de naam: Atelier 19. Een werkplaats met beleving, licht en ambacht. Waar u van harte welkom bent om inspiratie op te doen en het volledige proces te ervaren.