Meubelmaker in Rotterdam

Ben je op zoek naar een meubelmaker in Rotterdam en omgeving? Een specialist die jou kan helpen met het realiseren van jouw droominterieur? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Atelier 19 helpen we je namelijk aan een interieur dat naadloos aansluit op al jouw wensen. Niets is ons te gek! Want het meubelstuk van je dromen vind je niet in een keukenzaak of woonwinkel. Maar wij kunnen wel het meubel van je dromen maken.

Wie is Atelier 19?

Wij zijn meubelmakers in hart en nieren. Al sinds 1976 staan wij klaar om je te helpen bij ieder meubelstuk. Denk daarbij aan keukens, garderobekasten op maat, tafels en alles wat jij je maar kunt bedenken. Het enige dat wij nodig hebben is een afbeelding, wij maken het voor je!

Met een grote portie creativiteit en passie voor het vak, gaan wij voor de hoogste kwaliteit. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij de klant centraal staat. Onze producten zijn immers uniek, net als onze opdrachtgevers.

Meubelmakers: van A tot Z tot in het kleinste detail verzorgd!

Yes! Onze meubelmakers mogen aan de slag met jouw project. Om alles zo overzichtelijk mogelijk te houden en razendsnel te kunnen schakelen, hebben wij het liefste één-op-één contact. Dit geldt voor zowel kleine als grote projecten. Of het nu complete verbouwingen, interieurwerk- of schilderwerkzaamheden, architect tekeningen of stofferingen zijn. Wij helpen je van het ontwerp, tot constructie, afwerking en ook onderhoud.

Atelier 19: niets is ons te gek!

Heb je iets gezien dat je aanspreekt? Misschien op Pinterest of ergens in een magazine? Geen enkel probleem, wij gaan het voor je maken! Geef ons maar een afbeelding, wij kunnen je precies vertellen welk hout er gebruikt is, hoe hoe we het zouden maken en hoe lang dat duurt. Wij houden wel van een uitdaging!

Als je een meubelstuk op maat wilt laten maken, heb je waarschijnlijk oog voor detail en houd je van mooie spullen. Jij weet precies wat je wilt en kunt dit niet vinden in een standaard woonwinkel. Wij zijn erg benieuwd naar wat jij graag wilt en wisselen hierover graag gedachten uit. Dit doen we door samen te kijken naar foto’s en video’s die je hebt verzameld op bijvoorbeeld een moodboard of door simpelweg jouw wensen aan te horen. Hiervoor nodigen we je graag uit in onze werkplaats in Rotterdam.

Naast grote projecten helpen wij je ook graag met de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden.

Ons atelier in Rotterdam

Naast dat we veel onderweg zijn, heeft Atelier 19 een ruim atelier met werkplaats in Hillegersberg, Rotterdam. In deze ruime en lichte ruimte werken onze meubelmakers aan jouw interieurstuk. Uiteraard hebben wij in ons atelier ook onze eigen ruimtes ingericht. Denk bijvoorbeeld aan het kantoor en onze kantine, waar we je graag uitnodigen voor een lekker kopje koffie of thee.

Meer weten?

Wil je graag weten wat Atelier 19 voor jou kan betekenen op het gebied van meubels maken en interieur? Neem dan gerust contact met ons op voor passend advies of kom gezellig langs in ons atelier in Rotterdam. Wie weet kunnen wij jou wel helpen met het realiseren van jouw droomproject!