Interieurbouw

     

1. Interieur- en stijladvies

Wij zijn van mening dat het ultieme interieur alleen in samenwerking met u gecreëerd kan worden. Daarom zorgen wij ervoor dat u van het begin tot het eind betrokken bent bij het proces. We beginnen met een kennismakingsgesprek op locatie waarin we uw wensen en behoeften bespreekbaar maken. Heeft u nog geen idee wat u wilt? Ook dan kunnen onze  interieurontwerpers en -stylisten u adviseren. De mogelijkheden zijn eindeloos, the sky is the limit. Van een unieke horeca inrichting, compleet woonkamer interieur of maatwerk meubels. Uw wensen en behoeften staan daarin centraal. Onze grootste kracht is onze integrale aanpak.

Wij werken samen met ervaren creatievelingen en vakmannen. Allemaal onder één dak, zodat u slechts één aanspreekpunt heeft. Dat is wel zo prettig als u uw droominterieur laat ontwerpen en realiseren. Wat wij, door onze liefde voor het vak, voor u kunnen en tevens zullen doen. We hebben slechts één gezamenlijk doel: smaakvol design optimaal combineren met efficiënte functionaliteit. Een interieur dient jarenlang mee te gaan, vandaar dat wij ook uitsluitend gebruik maken van de meest duurzame materialen. Tevens verzorgen wij jaarlijks onderhoud om uw interieur in optimale conditie te houden. Uw wens is onze ambacht.

2. Technische tekening
Nu uw wensen duidelijk zijn, kunnen we voor u aan de slag. De eerstvolgende stap is het opstellen van een technische tekening. Deze technische tekening maakt de verhoudingen van de diverse onderdelen in uw product duidelijk. Wij werken uw unieke ontwerpen uit tot in de puntjes uit in een gedetailleerde, technische tekening waarin tot in de puntjes staat hoe het product gemaakt wordt. Met behulp van de technische tekening kan bijvoorbeeld het formaat van de onderdelen van het product en de verhoudingen duidelijk worden weergegeven.

3. Uitvoering (bijv. timmerwerk)
Is de technische tekening afgerond en volledig naar wens? Dan kan het echte werk beginnen. Onze ervaren vakmannen, met ambachtelijke liefde voor het vak, fabriceren voor u de meest uiteenlopende interieurs. Iedere moer, iedere bout, alles op exact de juiste plek en naadloos op elkaar afgestemd.

4. Afwerking (door channel partners)
Bij de uitvoering wordt het interieur in de basis afgerond. De volgende stap is om het interieur af te werken. Hierbij maken wij gebruik van onze vele channel partners, om dit zo perfect mogelijk uit te voeren. Het afwerken van interieur vraagt vele specialismen. Atelier 19 werkt vanuit een integrale aanpak samen met onze channel partners. Op deze manier kunnen wij onder andere onze schilders, stukadoors, loodgieters, stoffeerders optimaal aansturen. Ook dragen we op deze manier zorg dat alles met hoogste standaard wordt opgeleverd.

5. Styling/Aankleding
Last but not least, de allerlaatste stap in ons proces/werkwijze: de styling. Hierbij letten we vooral op de look en feel. Denk hierbij aan stoffering en aankleding van het volledige interieur. Bijvoorbeeld een matchende set met sierkussens of sfeervolle verlichting, zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt in uw nieuwe interieur. We zijn erg trots op onze manier en kwaliteit van werken en delen graag ons werk met u. Bekijk ons portfolio om een goed beeld te krijgen van onze projecten, wie weet doet u direct inspiratie op.